maanantai 5. tammikuuta 2015

From Miracle

Facebook seuraajani saavat vihdoin kuulla ennen joulua keksimästäni loistavasta ideasta, josta oli hyvin vaikea pysyä hiljaa.


Halusin siis todella keksiä jotain omaperäistä muutamalle hyvälle tyypille, ja kävin pian tuumasta toimeen. Ideana oli siis franken kynsilakat, ihan itse sekoitamani värit kaikella rakkaudella! Tässä on siis kokoelma, jonka ensimmäinen lakka on ilmiselvästi minulle itselleni, kuinkas muuten.
Sarjassa on omani lisäksi viisi muuta lakkaa ja ajattelin värien olevan juuri ko. henkilölle sopivat. Fani sai vaalean-lilertävän-hemppis-vaaleanpunaisen lakan pienellä hololla ja flakieilla. Caritalle Material Girlistä inspiroituen lilahtavaa lakkaa pinkillä glitterillä. Oonalle täydellisen vihreän etsimiseen yksi harjoituskappale lisää, melko kirkas vihreän sekoitus. Kaisu sai aikuisen naisen punaisen lakan, shimmer oli yllätysmomentti enkä osaa sanoa hyvä vai huono sellainen. Viimeisen etiketti ei oikein näy, mutta kuudes lakka oli Sannille, tumma goottimainen lilaan menevä lakka.

Tässä kokoelman helmi, eli oma lakkani kynsilläni:Väri on oikein kaunis ja onnistunut, pari pientä moitetta lakassa silti on. Lakka ei ole kovin peittävä, siksi laitoin alle OPIn Mod About Youta yhden kerroksen. Toinen ongelma on nuo glitterit, ihanan väriset ja silleen, mutta nuo törröttävät rosoiset reunat siellä, en tykkää. Toki päällilakka pelastaa jonkin verran, mutta kyllä nämä glitterit on aika haastavat peittää kunnolla. Toivottavasti muut lakat onnistuivat paremmin kun niitä en pahemmin testaillut, lakkasin vain pullonkylkeen korkkirengasswatchit.

16 kommenttia :

 1. Ihana idea, kivoja lakkoja oot tehnyt ^___^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, kyllä oli vaikea pitää mölyt mahassaan... :p

   Poista
 2. Siis hitsi nuo lakat on ihania<3! Olin niin tyytyväinen omasta lakastani, täydellinen minulle. :) Siitä onkin tulossa pian blogiin postausta. :)

  VastaaPoista
 3. Sekoitus oli onnistunut ainakin siinä mielessä, että tämänsävyistä vihreää minulla ei vielä ollut <3

  VastaaPoista
 4. Ihana idea ja todella kauniita lakkoja

  VastaaPoista
 5. Aivan mahtava idea ja söpöjä tuotoksia! :D

  VastaaPoista
 6. Lakka oli aivan upea, kiitos <3 Tuli niin hyvä mieli kun olit oikein ajatuksella vääntänyt tämän, kiitoskiitos vielä kerran :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa että lakka oli mieleinen! <3 Oleppa okein hyvä! :)

   Poista
 7. Aivan ihana idea! :) Ja tosi nättejä lakkoja oot sekoitellut.

  VastaaPoista