perjantai 20. maaliskuuta 2015

Kolme kynsistudiota

Tässä on nyt vähän ollut vaihteeksi postaustaukoa, mutta kynsistudion kanssa onkin pitänyt kiirusta. Viime viikolla oli peräti kolme eri tapahtumaa joissa kävin lakkaamassa kynsiä tuttuun tapaan Rekku Rescuen hyväksi. Ensimmäisenä kävin keskellä viikkoa Hämeenlinnassa ojoisten asukastuvalla. Innokkaita asiakkaita löytyi sopivasti jotka omien töiden jälkeen jaksoi vielä sujuvasti hoitaa. Tässä ensimmäisen kynsistudion asiakkaat:Siinä olikin sitten muutama päivä väliä, ja Kauppakeskus Tuulosessa oli Tuuloksen Mustissa ja Mirrissä Kynsipäivä, siellä leikattiin koirien kynsiä maksua vastaan, ja minä olin sitten omistajien kynsiä huoltamassa lakkauksen merkeissä joista tuotto tutusti eläinten hyväksi. Tähän suoraan perään asiakkaiden lakatut kynnet:

Kynsipäivä oli esimakua seuraavan päivän match showsta joka järjestettiin siis taasen Tuulosen kauppakeskuksessa. Siellä meillä oli Rekku Rescuen esittelypöytä, arpamyyjäiset, kannatustuotteita ja lahjoituskärry, ja tietenkin kynsistudioni! Tässä pidemmittä puheitta vielä viimeisen rupeaman kaikki kynnet:
 
 Eli kaiken kaikkiaan on tullut taas vähän kynsiä lakattua! Kiitos sponsorillemme, MiMaxille!
http://www.mimax.fi/


Omat kynnet on jääneet vähemmälle nyt, ja tapahtumaa varten lakkasin itselleni tassukynnet. Kynsillä on China Glazen Tail Me Something tekstuurilakka, ja dotting toolilla piirretty tassut Liquid Leatherilla. Sen kummemmin ihmettelemättä tässä loppuun yksi kuva kynsistäni:

4 kommenttia :