keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Kynsilakanpoistoaine-testailua (osa III )

Olen aiemmin testaillut näitä kynsilakanpoistoaineita ja tosiaan ostelinkin yhteen väliin eri merkkejä ihan vain testaamisen ilosta. Löydät aiemmat osat >tästä< ja >tästä<. Tässä on nyt pikkuhiljaa käytelty pulloja pois ja sitä mukaa uusiakin ostettu ja muistin tämän testiosion jota nyt haluan täydentää. Tässä kohtaa jo kerron että nyt lakkana oli haasteellinen tekstuurilakka, ja se tosiaan hieman hankaloittaa vertailua. Asetoni on ollut aiemmissa osissa mukana, ja on nyt viidentenä verrokkina joten ehkä siitä ihan hivenen osviittaa saa. Tässä tämänkertaiset testituotteet:

Rainbow, Kone Helsinki ja Sally Hansen Strengthening ja Moisturizing


 Ja miten heille kaikille tekstuurilakan uhreille sitten kävikään...

Aika heikosti kävi! Annetaan hieman armoa koska tekstuurilakka. Yllättävästi näistä lakanpoistoaineista parhaimmaksi osoittautui Rainbow. Siinä on myös itseäni miellyttävä makea tuoksu, eipä Kone Helsingin lakanpoistoainekkaan siinä kohtaa paljon häviä. Molemmat ovat olleet käytössä ja liottelemalla vanulapulla ovat olleet ihan toimivia. Sallyt ovat molemmat testiä varten avattu ekaa kertaa joten niiden kohdalla en osaa enempää kertoa. Laitetaan tähän loppuun se verrokkikuva käytettäessä pelkkää asetonia, ei sekään tekstuurilakkaa ihan kerta heitolla tyrmännyt:

4 kommenttia :

  1. Ostin joskus kauan aikaa sitten nuukuuksissani tuota Rainbowta, ja hitto soikoon miten kamalalle se haisee mun nenässä! Sellanen yyyh ihme imelä :D

    VastaaPoista
  2. Tuota konehelsinki lakanpoistoainetta mulla olikin pullo hiljattain testissä ja ihan toimivaa =)

    VastaaPoista