perjantai 27. maaliskuuta 2015

Pikahoitokuuri

Kynteni ovat päässeet taas pahasti liuskoittumaan ja pohdin mitähän tehokuuria seuraavaksi koittaisin kun kaikennäköisiä on jo testattu. Ihan ensimmäiseksi päätin että tehokuuri on aloitettava lyhentämällä kynsiä jotta kaikki kärkien liuskoittumat on saatu viilaamalla pois. Tässä kohtaa halusin koittaa unholaan jäänyttä kynsimiitistä saamaani Duroyn laserviilaa. Käyttöohjeita en tälle löytänyt, lähdin vain viilaamaan ja ai että tämä on nyt uusi lempparini! Kynsi lyhenee nopsaan, ei tarvitse varoa hampaiden vihlomista ja viilattu pinta jää kiiltäväksi jonka ajattelen maalaisjärjellä olevan hyvä asia, mitään perusteluita sille ei kyllä ole mutta näin veikkaisin... Yritin ottaa siitä viilatusta pinnasta kuvaa, en tietenkään onnistunut. Yhdessä otoksessa pienen pieni kiiltävä kohta näkyy ja kuvituksen puutteessa laitan sen näkyville:

No tällaiset kynteni ovat sitten viilauksen jäljiltä ja enää yksi eli pahin liuskoittuma jäi jäljelle, oikeaan etusormeen joka on ollut siinä jo yli vuoden eikä suostu lähtemään millään. Ei nyt jakseta puuttua keltaisuuteen ja kuivuuteen. Lyhyet tuli:
Kynnet vaativat kuitenkin myös muuta kuin pelkän lyhennyksen. Sain hyviä vinkkejä Facebookin kautta kynsisiskoilta ja olin myös unohtanut toisen hittituotteen aivan kokonaan, Bliss Kiss kynsinauhaöljyn. Kolmen päivän tehokuuri nakukynsillä alkoi siis myös vihdoin täällä suunnalla.

 Ja mitäs vielä? Niinjuu, lopputulos, mahtaako kiinnostaa? En tiedä kuinka tulos välittyy pelkkien kuvien perusteella, mutta niitä minulla ainoastaan on tarjota tykkäysten ja suositusten kera. Tosiaan kynteni eivät olleetkaan sitten ihan niin kuivat kuitenkaan kuin pelkäsin, ja yksi öljykynä riitti kuuriin hyvin ja jäi vielä ylikin. Tosin uutta on jo tilattu, >täältä<. Mutta pidemmittä löpinöittä, tässä lopputulos:

4 kommenttia :

 1. Pitäis vissiin munki kokeilla tota...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen lämpimästi. :) Katsotaan miten kynnet tästä lähtee nyt kasvamaan sitten et millainen on se todellinen kunto ja pikakuurin vaikutus, öljyä ja rasvaa täytyy käyttää ettei kuivu. Tärkeintä mun logiikallani on saada kynnet niin lyhyeksi että ne liuskoittumat jää pois. Se on tuon oikean etusormen ongelma et liuskoittuma on niin pitkällä etten ikinä saa viilattua sitä kokonaan pois.

   Poista
 2. Liuskoittuminen. Meitsin pahin vihollinen. Juuri kun kynnet on niin kivan pituiset, niin liuskoittuminen alkaa välittömästi. Lyhemmillä kynsillä liuskoittuminen muka jotenkin pysyy kurissa, mutta heti kun kynsillä on pituutta, niin etu- ja keskisormen liuskoittumiset alkaa. Argh! Tunnen tuskan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä vihoviimeinen vaiva. :( Oon kans nyt niin kauan taistellut eikä millään tuu toivottua tulosta et en tie mitä sitten tän jälkeen. Pitäis saada toi kovanonnen etusormen kynsi kasvaan niin pitkäks et sen saa kokonaan leikattuu pois koska siitä se aina haurastuu uudelleen ja uudelleen ja leviää ja liukoittuu vaan lisää.

   Poista