sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Jotain sinistä

Sain uudet Cinderella trend edition lakat essenceltä käsiini ja silmäni jäivät jotenkin ihan jumiin vaaleansiniseen helmiäislakkaan. Ei siinä auttanut sitten kun tarttua pulloon ja lähteä sillä lakkaamaan kynsiä. Siihen ympärille sitten jo lakatessa kehitin idean joka ei kuviin tallentunut ollenkaan, muutoinkin toteutus meni vähän pieleen. Mutta aina ei voi voittaa, ei edes joka kerta. Tällaiset ne kynnet nyt sitten ovat:
Kynsillä on siis ensin Cinderella 03 Prince Charming. Toteutuksessa pieleen mennyt osuus on pelkällä pullon siveltimellä koitettu sutia Glitter Topper 01 The Glass Slipperiä kynnen tyveen niin ettei se näyttäisi siveltimellä lakatulta. Toisekseen leimat glitterin päällä ei näy kunnolla mutta eipä tuo olisi toiminut halutulla tavalla toisinpäinkään. Eli leimat on Born Pretty Storen laatasta BP-28 ja leimalakkana käytin Dependin numeroa 223.

Born Pretty Storen laajasta nailart valikoimasta löydät leimalaattojen lisäksi kaikkea mitä kynsikoristelukärpäsen puraisema voi toivoa. Hinnat on edulliset, toimituskulut Suomeen ilmaiset. Blogini lukijoille tarkoitetulla alekoodilla AFBQ10 saat normaalihintaisista tuotteista vielä 10% alennusta. Itse en saa tästä rahaa, vaan testituotteita ja kun koodiani on käytetty tietty määrä, Born Pretty Store sponsoroi blogiini arvonnan. Tupla-arvontaan olisi matkaa vielä 9 tilauksen verran, joten käyttäkää koodia ahkerasti! ;)


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti