maanantai 9. maaliskuuta 2015

Mustavalkoista

Sopii hyvin vallitsevaan fiilikseen mustavalkoisuus. En avaa sen enempää mutta se ei kyllä todella ollut alkuperäinen ajatus näihin kynsiin. Halusin tehdä ranskiksen, ja sitten pohdin millaista koristelua niihin laittaisi. Leimaushan on helppoa ja nopeaa, ja lakatessa yllättäin kello oli todella paljon ja väsy painoi silmiä. Lakattava kuitenkin oli kun edelliset lakkaukset ehdin poistaa ja nakuna ei vaan osaa olla. Tällaiset kynnet sitten sain aikaan: Kynsillä siis ensin China Glazen Angel's Breath tasaamassa kynnen omaa keltaista väriä. Ranskis vapaalla kädellä ja pullon omalla sudilla tehty Snowlla. Leimat BornPrettyStoren laatasta BP-25 Konadin mustalla. Etusormen karva antoi havaita itsensä vasta kun kuvatkin oli otettu, eipä sitä sitten valitettavasti poiskaan lakkojen seasta enään saanut.

Laatathan on saatu Born Pretty Storelta testattavaksi, eli en maksanut niistä itse mitään. Kun blogini lukijoille tarkoitettua alekoodia käytetään, kerrat kirjautuvat ylös ja seuraavassa etapissa (70) saan järjestää lukijoille mahtavan arvonnan jossa mukana kaksi palkintoa heiltä. Itse sain viimeksi valita yhden ylimääräisen tuotteen itselleni lahjaksi kun sain järjestää arvonnan. Nyt tilauksia puuttuu alle kymmenen joten lähellä ollaan seuraavaa arvontaa. BPS laajasta nailart valikoimasta löytyy varmasti jotakin johon koodia voisi käyttää. Alennuksen saa normaalihintaisista tuotteista.


8 kommenttia :

 1. Nää iskee muhun ihan satasella! Lainaakko laattaa? Ei vaiskaan. Mun olemattomilla leimaustaidoilla en onnistuisi ikinä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiva kuulla! Tokihan mä laattaa sulle lainaisin. :) Tai voisin tuua sen mukanani PetExpoon, ellei sihen mennessä keksitä jotain muuta. ;)

   Poista
 2. Aivan ihanat. <3 Tuo leimalaatan kuviokin mahtava, ihanan herkkä.

  VastaaPoista