maanantai 22. kesäkuuta 2015

Hymynaamoja

Tässä oli viime viikolla sellainen erikoisempi tilaisuus että sain poikani luokkakavereita vieraaksi, tyttöjä siis. Olin luvannut tytöille opettaa leimaamisen saloja ja siinäpä sitten lakkailin omia kynsiä samalla, omat kynteni olivat hyvin nuhjaantuneet ja kuluneet ja kiireessä vain paikatut että töissä ei kynsille kävisi isompia vahinkoja, mieluusti vaan päällä oleville lakoille. Pari tuntia siinä lakkailtiin ja leimailtiin ja koska me kaikki vähän feilattiin, ei tytöt halunneet blogiin kynsiensä kuvia. Omani julkaisen, niinkuin aina kaikki. Nämä omat olivat kyllä erittäin hauskat, mutteivät vastaa omia laatustandardeja ja olivatkin lähinnä sellainen suojausoperaatio töihin. Ei aina täydy olla täydellistä? Nämä olivat ainakin pirteät:


Kynsillä on värilakkana China Glazen Papaya Punch, ja ai että on komea väri! Ja en todella ikinä uskoisi itse käyttäväni tuollaista ylistystä oranssista väristä... Leimat on tehty Konadin mustalla Bundle Monsterin laatasta BM-304. Alunperin suunnitelmana oli valkoisella leimavärillä appelsiinikynnet, mutta leima ei vain tarttunut leimasimeen, enkä saanut sitä toimimaan. Harmi. Koska mieli oli jo vähän musta, laitoin kynsille sitten hymiöitä.

Kuvat on otettu molemmat kännykällä, ehdin runtata useamman kynnen aika lahjakkaasti ennen valokuvaamista ja tämä kauppareisulla ottamani instakuva on nyt sitten edustuskuvana myös blogissa. Samalla linjalla sitten tarvikekuva, paperin päälle ja kännykällä....

Kovasti tykkäsin vieraista ja puuhastelusta, ja suunnittelinkin vähän sellaista että nyt kun on tuo omakin kynsistudio, voisin ehkä tässä kesän aikana koittaa järjestää jonkun lakkauskoulun! Ihan intoa täynnä jo suunnittelin ainakin leimausopetusta ja niksejä jakoon, niitähän tässä on vuosien varrella kertynyt. :) Sitten voisin koittaa myös vesimarmorointia, sekin olisi tosi kivaa kesällä, jos säät sallii niin ulkosalla.

2 kommenttia :

 1. Papaya punch on ihanan värinen lakka!

  Tuo ei ehkä ollut paras mahdollinen mainospuhe, että kaikkien leimaamiset feilas ja sitten suunnittelit leimausopetusta... Hiihihi :) Kuulostaa kyllä mukavalta kaikki tuollainen yhteinen puuhaaminen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinno, musta ei ees feilanneet, mutta kun kysyin että voinko laittaa blogiin kuvia kynsistä niin vastaus meni noin. ;) Tän kerran tarkoitus oli saada toisen tytön omat leimaustarvikkeet käyttöön ku ei oo onnistunut.

   Poista