lauantai 20. kesäkuuta 2015

Juhannuskynnet

Juhannukseksi halusin ehdottomasti kukkasia kynsille. Pohdin pitkään miten voisin mukailla juhannustaikoja joissa kerätään sen seitsemän sortin kukkasia tyynyn alle ja niin edelleen. Selasin leimalaattoja ja sieltähän se sitten napsahti se idea. Testaamattomissa lakoissa on ollut ihan liian pitkään OPIn Sheer Tinstsit, ja ne oli vähän niinkuin ennalta jo tähän hommaan valittu, kunhan se leima sieltä löytyisi. Tällaiset kynnet sitten tuli:


 Kynsillä on ensin kerros China Glazen White On Whitea ja sen päällä kerros Dandy Lyin' Aroundia. Leimat on Konadin mustalla Bundle Monsterin laatasta BM-717. Se idea Sheer Tintsien käytöstä sopi tämän leiman kanssa hyvin, leimojen päällä on kerros inm Out The Door pikakuivattajaa ja sitten lakkasin kaikilla mini tintseillä kukat erivärisiksi ohuella nail art siveltimellä. Tintsitkin on nimetty, I'm Never Amberressed, Be Magentale With Me, Don't Violet Me Down ja I Can Teal You Like Me. Nimet kertovat mikä sävy kyseessä. Tässä vielä kuva leimalaatasta: 
Halusin käyttää tätä laattaa koska siitä sai samanlaista kukkaa eri kulmista kynsille eikä kaikki kynnet ole samanlaisia. Tykkään. Kynnet ovat jälleen kerran hieman epäonnistuneet, tökkäsin jo ennen tintsejä oikean käden nimettömän jonnekkin, mutta vieraat melkein kolkutteli jo ovella joten ei ollut aikaa aloittaa alusta. Pikakorjaus, tinstiä päälle ja pikakuivatus. Kyllä näillä juhannusta kelpasi juhlia, tykkäsin kovasti itse huolimatta kauneusvirheistä.

18 kommenttia :

  1. Kauniit ja tilasin itekki vähän aikaa sitten noi tints lakat ku oli hyvässä alennuksessa.Täytys testailla ku ehtii =)

    VastaaPoista
  2. Superkauniit kynnet!! Sheer Tintsit on ehdottomasti mainio keksintö. :)

    VastaaPoista
  3. Oih, on kyllä nätit kynnet. Sopii hyvin juhannukseen. :)

    VastaaPoista