maanantai 8. kesäkuuta 2015

Kun ei osaa lopettaa

Tässä kesäloman kiireessä en ole juuri ehtinyt lakata kynsiä, ja olinkin pelkillä aluslakoilla useamman päivän. Töiden alkaessa piti lakata kynnet suojaan ja pöydälläni seisoi vielä uutukaisista OPI Push and Shove ja sitä teki heti mieli koittaa vaikka ajattelin että se ei kestä töissä varmaan mitään. Siinähän sitten sopiva testi. Ehdin tehdä pienen videon ensi kertaa elämässäni Instagramiin, näet sen >tästä< linkistä. Videon jälkeen alkoi tuntua siltä että pitäisi saada mukaan vähän mustia leimoja, ja niinpä sitten menin tekemään:

Kynsillä on kaksi kerrosta aluslakkaa koska swatcheja katsoessani ja asiaa tutkiessani OPI Push and Shove näyttää hyvinkin tarkkaan kaikki pienetkin kynsien urat joten kokeilin sitten näin. Alla on vielä tietenkin paketin mukana tullut Lay Down That Base. Kaksi ohutta kerrosta sitten itse värilakkaa. Leimat on Konadin mustalla laatasta m89. S-Etukortti on päässyt oivaksi apuriksi leimaamiseen, sen verran hyväksi että pääsi mukaan kuvaankin!

Kynnethän on siis ihan nätit, varsinkin jos leimat olisivat olleet kokonaiset. Alimmainen kynsikuva onkin oikeasta kädestä, siinä leimat onnistuivat paremmin, mutta keilausonnettomuuden seurauksena peukun kynsi on nysä. Push and Shoven päälle ei saisi laittaa päällilakkaa, jota tietenkin laitoin leimojen jälkeen. Testailusta siis ei tule mitään koska Seche Vite. En osannut antaa olla ja leimatkin lätkin miten sattuu, mutta suojaavathan ne nyt kynsiä sitten hetken aikaa töissä ja pian pääseen lakkaamaan uudelleen ja toivottavasti hieman paremmalla menestyksellä. Oikein on kirkkaanlaiset kynnet, ihan häikäisee...

2 kommenttia :

  1. Oi, onpa nätti lakkaus! Mainio yhdistelmä nuo mustat leimat hopealle pohjalle, tyylikästä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Säihkettä riitti leimojenkin kanssa kyllä. ;)

      Poista