torstai 18. kesäkuuta 2015

Miracle Pop Up kirppiksellä

Ajatus omaan kynsitudioon oli itänyt mielessä kauan kun sitä aina kyseltiin kun lakkasin kynsiä Rekku Rescuen hyväksi. Sitten vastaan tuli Pop up kirppis omalla kotipaikkakunnalla ja ajattelin sen olevan oiva kohde aloittaa kynsitudion pitäminen, ei tarvitse asiakkaita kutsua kotiin tai jaella omaa puhelinnumeroaan pitkin kauppojen ilmoitustaulua. Kun ensin pääsee jossain näyttämään kyntensä niin eiköhän se siitä sitten pikkuhiljaa. Valitsin kokoelmistani käyttööni omaan kynsistudioon Born Pretty Storen leimalaatat loistavan hinta-laatusuhteensa vuoksi. Lakat on myös valittu laadun ja helppokäyttöisyyden vuoksi ainakin näin alkuun testiin ja kyseessähän on essencen the gel polish sarja. Teetätin sitten isännällä mainoksen, milloin pääsen sinne lakkaamaan kynsiä. Kiertäminen kynsistudion kanssa oli jo tuttua ja siitä on ehkä helpompi lähteä liikkeelle. Kynsitudiolle otin oman puhelinnumeron vanhaan luuriini ja avot, myös ennakkovarauksia voin ottaa vastaan!

Ensimmäinen kerta toki vähän jännitti, en tiedä miksi. Kun tuttu tyttö ilmestyi ensimmäiseksi asiakkaaksi kaverinsa kanssa, oli olo hyvin kotoisa ja mukava. Tämä on ihan oma juttuni, ei tästä mihinkään pääse! Asiakkaita ei kauheasti kyllä näiden päivien aikana käynyt, mutta ei aika ihan hukkaan heitettyä ollut kun ainakin kaksi aivan uutta asiakasta kävi ja niinhän se menee että siitä niitä uusia asiakkaita seuraa kun työnsä tekee hyvin, ja työnjälki miellyttää asiakasta. Tästä on hyvä lähteä asioita kehittämään. Edelleen haluan kuitenkin täällä blogissani myös esitellä lakkaamani kynnet, ja tässähän ne:

Lakka essence 09 #Lucky, Leimat BP-L-006 Konad Black

Lakka essence 40 Play With My Mint, Leimat BP-L-001 ja BP-16 Konad Black

Lakka OPI Push and Shove, Leimat BP-L-007 Konad Black

2 kommenttia :

  1. Kauniita lakkauksia :) Tosi kiva, että sait aloiteltua ihan omaa kynsistudiota nyt, toivottavasti asiakaskuntasi kasvaa nopeasti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Samaa todella toivon että olisi asiakkaita! :)

      Poista