perjantai 19. kesäkuuta 2015

Ruusuja

Otsikoiden aatelia jälleen, miten vaikeaa voi olla keksiä kivoja otsikoita? Noh, eiköhän pääasia kuitenkin ole ne kynnet. Tällä kertaa kuvat ovat hyvin vaaleita ja kirkkaita, en jaksa enää taistella kameran säätöjen kanssa kun ei siitä tunnu olevan vastaavaa hyötyä, haittana pikemmin hermojen menetys. Kuvanmuokkaustaidoillanikin on rajoituksensa joten näillä mennään. Tällaiset ovat sitten kynnet ja kuvat:


Kynsillä on värilakkana Gina Tricot 04 Azalea Pink, eikä minulla ole nyt käsitystä miksi kuvasin aluslakkapullonkin... Ehkä se korvaa kuvassa unohdettuja water decaleja, kun arkki oli puolikas ja nyt käyttämäni jo se viimeinen puolikas. Päällilakkana tuttu ja turvallinen Seche Vite, jonka nyt aion laittaa jemmaan ja alkaa testailla ahkerammin muita pikakuivattajia. Niitä on kertynyt, mutten ole sitten parin hassun testin ja huonon kokemuksen jälkeen enempiä koitellut kun kokemukset ovat olleet negatiivisia.

Mutta siis kynnet on varsin herkullisen väriset ja ruusut erittäin kauniita, siis niin söpöä ja romanttista että! Näillä kynsillä mentiin parit lakkaustapahtumat läpi ennenkuin päällilakkakin oli kulunut niin että kuvat kuluivat kynsiltä! Pääasia että ne eivät olleet omat kynteni jotka sellaisesta kulutuksesta kärsivät.

8 kommenttia :