tiistai 24. syyskuuta 2013

Hämeenlinnan kynsimiitti (osa 1)


Tosiaan hehkutin blogissani jo ennen miittiä että tällainen tapaaminen on tulossa, ja jo silloin mainitsin että kiirusta pitää. Sitä on jatkunut, valitettavasti. Oikeasti mulla olisi blogiin paljonkin asiaa mutten yksinkertaisesti ole ehtinyt postaamaan. En ole unohtanut lukijoitani enkä todellakaan harrastustani, juuri nyt vain pitää kiirettä. Siksipä tämänkin postaus venähti yli viikolla, vaikka kuvittelin oikeasti tekeväni blogiini miittipostauksen heti samana iltana kun kotiudun. Noh, ei mennyt niinkuin Strömsössä... Mutta aloitetaanpa!

Ihan ensimmäiseksi mietin pitkään ja hartaasti miittikynsiä, jotka väsäilin sitten lauantaina valmiksi ja samat kynnet päätyivät Adeninan lakkauskilpailuun mutten päässyt niillä valitettavasti tällä kertaa finaaliin. Syksy ja kylmät ilmat inspiroivat tekemään villapaidan kynsille, tietysti lempiväreilläni vaaleanpunaisen eri sävyillä.



Liukuvärjäys essencen Free Hugsilla ja Naughty and Pinkillä. Konadin valkoisella leimauslakalla kuviot päälle Nailz Crazen laatasta NC03. Kaikki kuorrutettu Seche Viten pikakuivattajalla ja kynnet kestivätkin sitten viikon.


15.9 oli päätetty Hämeenlinnan kynsimiitti paikaksi Seminaarin koulu Hämeenlinnassa, jossa kaksi meistä kynsihörhösitä on töissä, eli Kaisa ja Paulette. Kaisa ja Paulette myöskin hoitivat kaksin tarjoilupuolen eli me muut vaan saavuimme valmiiseen pöytään ja keräsimme kolehdin. Itse hain matkan varrelta kaverini Maaritin mukaan ja saavuimme kaksin hyvissä ajoin pienten mutkien kautta koululle. Paulette ja Kaisa sitten tulivat noutamaan sakkia sisätiloihin, koulu on meinaan hieman sokkeloinen. Ehdimme istahtaa ja odottelimme loppuja saapuvaksi ja ensimmäisenä kävimme sitten tarjoilujen kimppuun!


Vatsat täynnä sitten maltoimme hädin tuskin jälleen istahtaa toiselle puolelle sohville ja odottaa että pääsemme sponssipussukoiden kimppuun. Niitä jaettiin ja jaettiin kuin jouluna lahjoja konsanaan, ja niitä riitti, olemme olleet siis hyvin kilttejä kaikki. Voi sitä riemua kun pussukoita availtiin ja ihasteltiin, en osaa riittävästi kuvata sitä tunnetta mutta aivan ihanaa. Lisänä vielä ihanuudet joita ei rittänyt kaikille vaan arvottiin jokaiselle omansa.


Eikä meidän miittimme vielä tähän päättynyt. Kun kaikki olivat tutustuneet sponssipussukoihinsa, vielä vaihdeltiin tuotteita ja laitettiin pystyyn kirppispöytä.
Tähän ensimmäisen osan loppuun vielä ihana yhteiskuva porukasta, ja kaikkien kynsistä.


Mukana olivat:
Kaisa
Johanna
Petra
Heidi
Sara
Nina
Mari
Maarit
Saara
Pirjo
Suvi
Susanna
Kirsi
Paulette
Mira

Kakkososa eli sponssipussukoiden sisältö luvassa mahdollisimman pian.


19 kommenttia :

  1. Oi vitsi miten on ollu kivannäköstä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja muuten jos ikinä päätät luopua tosta laatasta niin täältä sille löytyy koti <3

      Poista
    2. Oli oikein kiva paikka meillä. :) Ei oo pelkoo että noista keräilyharvinaisuuksista luopuisin. ;)

      Poista
  2. Kauniit kynnet oot tehnyt miittiin :) Tykkään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, mäki tykkäsin vaikkei niillä Adeninan lakkauskilpailun finaaliin ees päässy. ;)

      Poista
  3. Oih, nou sun kynnet miitissä on olleet tosi kivat ja toi Nailz Craze laattakin on tosi... houkutteleva! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti. :) Juu mun oli pakko sitten tilata kaikki kuusi, en voinut yhtäkään laattaa jättää pois. ;)

      Poista
  4. Oon aika kade tosta laatasta! :) Ja noi kynnet oli kyllä kans ihanat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti. :) Voisi pitää lakkailuillan joskus, tuon sitten laatat sinne muillekkin lainaan. Huomena ois Maaritin ja Fanin kaa lakkailua luvassa. ;)

      Poista
  5. ihanat villapaita kynnet ja kiva miitti =)

    VastaaPoista
  6. Toivottavasti näitä tulee jatkossakin! Olisi kiva päästä mukaan, vaikka en noin hienoja kynsiä osaakaan tehdä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskoisin. :) Eikä se oo siitä kiinni mitä osaa ja ei osaa tehdä vaan että jaamme saman harrastuksen. ;) Ja kyllä, kuulut meihin kynsihörhöihin ja kohta sulla on kynsilakoillesi Ikeasta Helmeri. :D

      Poista
    2. Eikä oo! Mä yritän vähentää tavaraa kämpästä, en lisätä! :D

      Poista
    3. Nooh, kattellaan kuinka Erjan käy... ;)

      Poista
  7. Huomasin vasta sellaisen jutun, että sulla on tunnisteet käytössä postauksissa mutta niitä ei ole sivupalkissa missään listattuna?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, oon tunnisteita yrittäny postauksiin kirjoittaa. Mites ne sitten toimii ja saa sivupalkkiin? Sulla oli lisäksi se haku sun blogissa, seki ois kiva, onko ne taas niitä gadgetteja?

      Poista
    2. Gadgeteista juu. Muuten ne on vähän turhia täällä postauksissa jos ei ole mitään hakua :)

      Poista
    3. Hahhaa, katotaan miten käy! :D

      Poista