keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Testissä mustat strassit

Testituotteena yhteistyökumppaniltani Blippolta sain valitsemiani mustia strasseja. Kaikessa yksinkertaisuudessaan strasseilla on rajattomat käyttömahdollisuudet. Blippolla on valikoimissaan edullisia kynsikoristeita ja löydät ne esimerkiksi tästä linkistä:

Strassit löydät siis >täältä<.
^Tässä koko testipakettini ja vielä kaupanpäällisiksi avaimenperä. Koko kynnen tarrat olen jo testannut ja esitellyt >täällä<. Namuiset olen myös perheen kanssa maistellut ja niitä saat tilattua itsellesi >täältä<. Isäntä ja pojat tykkäsivät ihan kauheasti, ja kävivätki sitten ahkerasti santsaamassa, mutta sooda oli itselleni vähän epämieluisampi vaihtoehto. Omalla tavallaan karkit oli tosi jänniä, juurikin tuon soodan takia. Olin siis valinnut itse eri tuotteen mutta se oli juuri päässyt loppumaan ja tuli tällainen soodakarkkipatukka sitten.

Sitten niihin kynsiin. Halusin yhdistää mustiin strasseihin lempiväriäni, eli vaaleanpunaista. Ja ideani kaipasi vielä jotain vähän lisää, hetken mietittyäni tällaiset kynnet suunnittelin ja sain aikaiseksi: Kynsilleni siis pääsi China Glazen Pink-ie Promise ja koristeina strassit Blippolta ja mustia mikrohelmiä. Työvälineenä strassikynä, joka helpottaa huomattavasti mikrohelmien asettelua jonoon. Kaiken kuorrutti jälleen Seche Vite.

Pidin kynsistä kovasti, ne oli oikein mieleiset vaikka hieman outoa oli verrattain isot koristeet. En oikeastaan ole tottunut kovin ulkoneviin 3D koristuksiin mutta hyvin näilläkin pärjäsi. Rehellinen mielipiteeni strasseista, toimii. Suosittelen.

Translation in english

I wanted to try out some big black diamonds from my new partner, Blippo. You can find diamonds >here<. First I carefully designed my nails on my head, I thought that diamonds needs something more to go with them. I desided to use some micropearls. Above you can see what i came up with.

Nails were pretty, black and pink are perfect together. Diamonds were quite big, and I'm not a fan of large decorations on my nails. But still they were nice. You just cant go in to woods with diamonds, I recommend them to everyone.


4 kommenttia :

 1. Mä näinki nää jo livenä ja tykkäsin kyllä ja paljon :)

  VastaaPoista
 2. Onpas hauska idea laittaa pikkuhelmet nauhaksi! :) Ja kauniisti käy mustat strassit ja toi CG yhteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. :) Musta-vaaleanpunainen yhdistelmä toimii. ;)

   Poista