maanantai 11. marraskuuta 2013

Diamond On Nails lakkauskilpailu

Diamond On Nails blogissa 100. postauksen kunniaksi alkoi lakkauskilpailu ja osallistumisaikaa oli 3.11.2013 asti. Ihme että ehdin mukaan, kiiruusti eilen (3.11) rajasin sopivan valokuvan ja sain kuin sainkin lähetettyä meilin ajoissa. Ai miten niin jäi vähän viime tippaan. Kynnethän oikeasti kuitenkin tein ajoissa, kuvat vain unohtuivat koneelle. Mutta tässä on kilpailukynteni aiheella Diamond On Nails:
Kynsillä on Gina Tricotin Shimmer Pink ja timantit on ensin hahmoteltu muotoonsa Dependin 223 hopealla lakalla. Timantit on päällystetty flormarin glitterlakalla GL01. Timantin ääriviivat on käsin maalattu ohuella siveltimellä China Glazen Liquid Leatherillä.

Olin itse kynsiini varsin tyytyväinen, yksinkertainen voi joskus olla kaunista. Myös tuo kauan himoitsemani Gina Tricotin Shimmer Pink oli odotustensa mukainen, viimeisen päälle minun värini. Kynsillä olisin viihtynyt varmasti pidempäänkin, mutta synttärikynnet halusin tehdä niinkuin olin ne jo lokakuun alussa päättänyt tehdä, joten näillä ei ehditty kovin kauaa ihastuttaa. Niidenkin jälkeen ehti olla jo halloween kynnet, jotka julkaisen blogissa sitten seuraavaksi. Vaikka välillä olenkin turhan tarkka että kaikki menee juuri oikein ja järjestyksessä, niin välillä on ihan hyvä sekoittaa pakkaa oikein huolella ja koittaa vaan itsekkin sietää epäjärjestystä.

Kaiken päälle lakkauskilpailu sai lisäaikaa 10.11 asti, joten jouduin poistamaan postaukseni ettei kisakynsiäni ole julkaistu ennen kisan päättymistä. Siksipä postauksen tekstit ovat näin oudot, samoin osa kommenteista on annettu ennen varsinaista julkaisua. Mutta näillä mennään. Alkuperäinen julkaisupäivä oli siis 4.11.2013.

14 kommenttia :

 1. Ja jälleen yksi lakkauskisa johon en vaan saanu aikaseks osallistua :D Mut ihanat kynnet! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. :) Sun täytyy nyt skarpata kans kisoihin Oona! :D

   Poista
 2. Nämä on kyllä hienot! Timantit on hienot, täydellinen glitterlakka tuo GL01 niihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tykkäsin itekki, komeat timantit sai noilla lakoilla. <3

   Poista
 3. Oi, ompas kivat :) itseasiassa todella kivat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Sullahan on nyt samat lakat myös, senkun koittamaan. :)

   Poista
 4. Hienot ovat! Itselläni kävi myös niin, että kuvan lähetys jäi viime tippaan, vaikka kynnet kyllä oli ajoissa valmiit. Jotenkin oli kuitenkin tosi vaikea keksiä aiheeseen sopiva koristelu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. :) Joo mutta sitten tulikin lisäaikaa ni ois ollut hyvinkin pitkälti sitte aikaa. :D

   Poista
 5. .Ihan sairaan kauniit, onnistuneet timantit. :) ♥: Jonna

  VastaaPoista