keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Hempeät tyttömäiset kynnet

Jep jep, otsikointi sujuu. Eli ei. Nämä on nyt vähän sellaiset välikynnet. Edellisistä kului niiteistä värit päältä pois, ja sitten taas perjantaina täytyy tehdä edustavat messukynnet niin tähän väliin vain jotain pikaista ja nättiä. Tietenkin tänään saapuneet uutuuslakat ihan vähän huuteli mun nimeäni laatikossa joten sieltäpä valitsin yhden lakan. Koristeluita en juurikaan miettinyt etukäteen, vaan vasta värilakan jälkeen että mikähän näihin nyt sopisi. Noh, glitteriä.
Tällaiset sain aikaiseksi:Kynsillä siis O.P.I Chic from Ears to Tail ja Golden Rose Jolly Jewels 103. Kynnet ovat siis hyvin yksinkertaiset, mutta mielestäni varsin söpöt ja hempeän tyttömäiset. Nyt jo harmittaa että perjantaina pitää laittaa uusiksi, tosin haluan teemaan sopivat kynnet viikonlopuksi.

Ensi viikonloppunahan on siis Helsingissä Lemmikki ja ELMA messut, olen kynsistudioni kanssa Lemmikki puolella lakkaamassa kynsiä eläinten hyväksi. Tervetuloa tutustumaan Rekku Rescuen toimintaan!

6 kommenttia :

 1. Eikä, mua just tänään pyydettiin aveciksi "elma-messuille" ja mä olin igan ihmeissäni että mitkäs ne on, mutta käväsee oon nyt sit vissiin menossa vaikkei ihan mun juttu ookaan kyseessä. :)

  Kauniit on lakkauksesi, jäin ihailee tuota pinkkiä että onpas hyvänvärinen sulla ainakin. Ite kun oon just puntaroinut OPI: n eri vasleanpunaisia lakkoja... mulle ei vaan ihan kaikki sovi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuu ihmeessä käväseen lemmikkipuolella! :) Mä hamstraan kaikki vaaleanpunaiset, sopii tai ei, koska vaaleanpunainen.. <3

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Tuli kyllä tosi herttaiset, vaikke glitterit menny ihan niinkuin piti mutta tänään en jaksanut välittää siitä. :) Kiitos henkisestä tuesta Facessa! ;)

   Poista