perjantai 22. marraskuuta 2013

Lemmikkimessuille

Olen hypettänyt tapahtumaa jo blogissani jokusen kerran aiemmin, mutta pakkohan se on kun kyseessä on niin iso tapahtuma. Helsingin Messukeskuksessa ELMA- ja lemmikkimessut siis 22.-24.11.2013. Minut löytää Lemmikkimessujen puolelta osastolta 5h6 kynsistudioni kanssa. Lakkaan siellä kynsiä Rekku Rescuen kodittomien eläinten hyväksi vitosella joka menee lyhentämättömänä eläimille. Näin pystyn tekemään koska olen saanut tähän toimintaan sponsoriksi MiMaxin. Siitä jälleen kerran isot kiitokset!

Mutta messuille siis, tietenkin omat kynnet täytyy olla hienoksi lakattuina vähän niinkuin malliksi. Toisaalta sitten taas halusin itselleni erilaista, mitä on messumalleissa valittavana. Niinpä päädyin oikein värikkäästi repäisemään:

 Kynsillä China Glazen Pink Voltage ja dotting toolilla essencen Black Is Back:llä tehty tassuja. Yksinkertaiset, kauniit, räväkät. Minun mieleeni! Kyllä näillä kelpaa edustaa.

Mitä sitten messuille on tarjolla? Tein taas mallikiekon millaisia kynsiä voin toteuttaa messuilla, sinne on nyt uutena mukana leimailut ja siirtokuvat. Tällaisia:Tänne loppuun vielä MiMaxin isompi logo ja linkki nettikauppaan.

13 kommenttia :

 1. Söpöt ja saatan tulla moikkaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, mahtavaa, esittele sitten itsesi että varmasti tunnistan. :) En yhtään tiedä mitä siellä odottaa, todennäköisesti ehkä kiirettä... :D

   Poista
  2. jep oon ainaki tulossa messuille nii katon jos poikkean sua moikkaan =)

   Poista
  3. Juu, todellakin. :) Taukoilla en paljoa ehtinyt mut päästiin sentään vähä lakkoja katseleen. :) Ja hienosti hillitsin itseni, ja mukaan ei lähtenyt ensimmäistäkään lakka! :D

   Poista
  4. Mulle tarttui myöhemmin 2 joista toinen menee tosin pakettiin ja toisen kohtalo selviää myöhemmin.Niin ja kovettajan ostin.Mun ostokset näkyy blogipostauksessa =)
   Siellä oli nimittäin muillaki lakkoja nii sieltä poimin =)

   Poista
 2. Jopa on räikeet kynnet, vau :) Kivaa messua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tarkoituksella erittäin huomiota herättävät. Ensimmäisen kerran noteerattiin jo junassa. ;) Ja kivat messut oli kyllä. :)

   Poista
 3. Hienot kynnet ja tietenkin, hyviä messuja!

  VastaaPoista