lauantai 16. marraskuuta 2013

Värinvaihto

Tässä on tosiaan taas viime aikoina tullut käytettyä aikalailla tuota mun lempiväriäni, eli vaaleanpunaista. Ei sillä ettenkö monesta muustakin väristä pitäisi vaan se jotenkin on vaan niin mua. Edellisiin kynsiin kyllästyin melkein heti kun ne oli valmiit, pidin kuitenkin pari päivää ja tänään sitten laitoin uudet. Minkähän värin se nyt sitten valitsi...
Tällaisen:


Kynsillä on China Glazen Tart-y For The Party ja koristeina water decalit ja niitit. Lakka oli todella hyvänvärinen vaikkei se tietenkään vaaleanpunaista voita. Se myös käyttäytyi hyvin ja kuivui nopeaan että pääsin laittamaan decalit. Decalit valitsin heti lakan jälkeen, ja niittejä valitsin kahta sorttia joista vasta ennen käyttöä pitkällisen pohdinnan jälkeen valitsin Born Pretty Storelta testiin saamani niitit. Näitä siis edelleen voi tilata alekoodiani käyttäen, -10% saat koodilla AFBQ10. Koodiani on käytetty jo yhdeksän kertaa, ja seuraavan käytön myötä Born Pretty Store sponsoroi blogiini arvonnan teille lukijoille. Itse en muutoin hyödy koodin käyttämisestä.

Kynsistä tuli taas vaihteeksi erilaiset, siis eriväriset, ja ihan nätit. Kyllä näillä nyt ehkä hetken viihtyy, tai sitten ei. Se jä nähtäväksi ja lakat vaihdan sitten kun lakkausinspis taas yllättää.

16 kommenttia :