maanantai 4. marraskuuta 2013

Halloweenit tältä erää juhlittu

Juhlaa juhlan perään, joopa. Halloween on meidän perheelle sellainen irtiotto arjesta, kylmästä pimeästä syksystä. Koska mun synttäreitä ei varsinaisesti enää juhlita niin kaipaamme vähän piristystä, joten olemme alkaneet viettää halloweenia ihan oman perheen kesken. Siihen valmistaudutaan kuten jouluun, siivoamalla, leipomalla ja laittautumalla. Koska nyt tässä on ollut vähän kaikenlaista hössötystä ja kiirettä niin juhlimme sitä meillä vasta sunnuntaina, mikäs sen paremmin vapaapäivään sopii. Koska tämä on kuitenkin kynsiblogi, aloitetaan halloween kynsistäni.
Lakkasin kynnet Golden Rosen Rich Color 35lla. Hämähäkinseitit maalasin Perfectin H2lla ohuella siveltimellä. Kynnet oli aika helpot ja yksinkertaiset mutta aina ei tarvitse ollakkaan niin erikoista. Yksinkertaisuudessaan nämä oli oikein nätit.

Mitä sitten meillä halloweenina tehdään? Syödään herkkuja tietenkin, karmaisevia sellaisia. Tänä vuonna karkkeja ostettiin valmiina kaupasta ja muffinssitkin valmistui valmiista seoksesta. Koristelin ne mustalla marsipaanilla jotta ne näyttäisivät kurpitsalyhdyiltä. Kakkukin on kaupan pakastealtaasta, muokattiin prinsessakakku halloweeniin sopivaksi mustalla marsipaanilla kuorruttamalla uudelleen ja sokerikuorrutteella tehtiin hämähäkinverkko. Koristeeksi vielä jättiläismäiset hämähäkit. Näissäkin oli valmistelemista ihan riittävästi, vaikka piti päästä kovin helpolla.Kotikin koristeltiin, ei ihan niin mittavasti kuin jouluna mutta hommasimme muutamia uusia koristeita silti. Koristeita laitettiin vain olohuoneeseen, kyllä yksi halloweenluola riittää. Jos huomasitte tuossa herkkukuvassa pöydällä kynttelikön, kissojen takia joudumme turvautumaan noihin tylsiin led-tuikkuihin.

Meillä halloweenina poltetaan myös kesän viimeiset roskat. Juhannuksena poltetaan pihalla omaa kokkoa (roskia) ja koska jätehuolto omakotitalossa maksaa, niin poltettavat on ihan erikseen lajiteltuna ja poltetaan sitten halloweenina kokkona ja seuraava kokko on uutena vuotena.

Tärkeää meillä on myös jokaisen oma asu. Laitan tähän loppuun vielä kuvat meidän perheestä.

14 kommenttia :

 1. Vitsi kun itekkin viittis joskus laittaa muksuille halloweenia! Ja ihanat kynnet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) On sitä ihan hauska viettää, ku ei stressaa ja mieti että se ei oo perinteinen suomalainen juhla. ;)

   Poista
 2. Ihanat kynnet! Nopealla vilkaisulla arvelin leimoiksi noita hämähäkinseittejä. :) Varsin kivan näköistä on ollut teidän halloweenin vietto.

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva idea tuo Halloween-juhlintanne! Ja ah, miten upeat kynnet. Terkkuja!

  VastaaPoista
 4. Tosi mageet noi kynnet! Erittäin simppelit, mutta tosi näyttävät! :) ja miten mahtavia noi kaikki halloween herkut, asut ja koristeet! :)

  VastaaPoista
 5. Hienot pirskeet ja kynnet vaik en voi hämähäkkejä sietääkkään =)

  VastaaPoista
 6. Wau, mitä kaikkea kivaa teillä on ollut! Ja tosi hienot kynnet, näitä voisi hyödyntää myös tapahtumissa jatkossa! Hämppis ja seitti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. :) Juu toi seitti on kyllä saatavilla leimauslaatoissakin, en kyllä ala käsin niitä nyhräämään, menee ikä ja terveys. ;)

   Poista