lauantai 9. marraskuuta 2013

Voitonhuumaa

Tässä on mennyt jokunen aika ihan onnen ja voitonhuumassa, joten bloggaaminenkin on unohtunut. MiMax järjesti kuvakisan johon osallistuin ja kamppailu kärkisijoista oli tiukka. Onneksi minulla oli paljon tukijoukkoja ja äänet riittivät voittoon. Kiitos ihan jokaiselle äänestäjälle! Tässä lopulliset äänet ja neljä kärkisijoilla kamppaillutta kilpailijaa:


Kilpailu päättyi 6.11.2013 ja viimeiseen asti jännitettiin miten käy, ilta meni ihan valvomiseksi ja seuraava päivä nukkumiseksi. Edelleenkään en oikein voinut käsittää että todellakin voitin ykköspalkinnon, jossa oli luvassa yli sadalla eurolla kynsilakkoja. Piti sitten useampaankin kertaan juoda voittokahvit ja pullat ja kakut ja kääretortut. ;) Olen totisesti myös itse itseni palkinnut useampaan kertaan jo voitosta.
Mitä palkinto sitten piti sisällään? Sain pakettini todella nopeasti ja siitä suurkiitos MiMaxille, ei turhia aikaltu että palkinnot pääsevät uusille omistajille. Hain pakettini postista jo perjantai iltana joten eipä tarvinnut miettiä mitä tähän viikonloppuun kuuluu. Ensimmäisenä tietysti ihasteltiin kaikki lakkapullot läpi:
Orly Purple Velvet, Iron Butterfly, Green Flakie Topcoat, Pink Flakie Topcoat

O.P.I It's Frosty Outside, Silent Stars Go By, Baby Please Come Home, Make Him Mine, Kiss Me At Midnight, Emotions

China Glaze This One's For You, I Pink I Can, Pink Of Me

Jep, palkintoon kuului kuusi hiekkalakkaa. Mut tietävät ja tuntevat saattavat aavistaa millaisia tunteita tää herätti, enhän ole hiekkalakkoja ikinä aiemmin koittanut... Pullot näyttivät upeilta ja kaikki värit herkullisilta, olisiko nyt siis aika karsia ennakkoluulot ja rohkeasti lätkiä hiekkaa kynsille? Kyllä, se on nyt aika.Tulipahan nyt laitettua paljon kuvia, vaikkei ole edes niin kovin loistokkaita. Kynsillä siis OPI Make Him Mine ja Dependin 223:lla leimattu Nailz Grazen laatasta NC02 tuo huippusuosittu kuvio. Olen jo hetken aikaa ihaillut leimattuja hiekkalakkauksia, ehkä siksi kynnys kokeilla oli pienentynyt huomattavasti. Väri on mielettömän ihana, ja leimaukset päällä todella kauniit, mutta... Niin, se mutta. Ei edelleenkään sytytä, kynnet on kovin karheat. Moni varmaan jo ehti luulla että nyt kääntyi yksi pää, mutta näin ei nyt käynyt. Mutta koska lakat on edelleen tosi herkullisen värisiä, en kykene näistä luopumaan, ja koska nämä ovat palkintoni, voittoni. Ei pysty. Käytän sitten päällilakan kanssa näitä.

Jotta ei nyt ihan ikäväksi postauksen loppu menisi niin jatkan tähän vielä vähän tulevista messuista. MiMax on aiemmin sponsoroinut pientä kynsistudiotani Rekku Rescue ry:n kodittomien eläinten hyväksi ja sponsaavat edelleen lemmikkimessuilla. Sain samassa paketissa sponssituotteet ja halusin kertoa niistä kynsiharrastajille jo etukäteen jos joku sattuisi tulemaan paikalle vaikka vain moikkaamaan, tai lakkauttamaan kyntensä eläinten hyväksi. Kynsimalleja en ole vielä messuille tehnyt, mutta ilouutisena mallistoon kuuluu myös nuo voittokynnet! MiMax lahjoitti käyttööni kruunuja, joten voin tehdä ensimmäisessä kuvassa esiintyviä kynsiä messuillakin. Sain myös käyttööni kaksi MiMaxin omaa leimauslaattaa, Apipila 01 ja Apipila 02. Eli valittavana on monen monet erilaiset leimaukset kynsiin!

26 kommenttia :

 1. Onneksi olkoon! Ja jipii, vihdoin nähdään hiekkalakkoja kynsilläsi ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :D Joo ainakin päällilakan kanssa voi tulevaisuudessa näkyä hiekkoja. ;) Meiän kynsimiitistä saadut lakathan jo ehdin vaihtaa ennenkuin miitti loppui. Nää tuli kotiin asti ja nyt en malta luopua. :)

   Poista
 2. Onnea! Voitto meni ehdottomasti oikeaan osoitteeseen ja aikas mahtava palkinto :o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 :) Joo, palkinto oli ihan järisyttävä. :)

   Poista
 3. Oikein paljon onnea! :) Ja tosi hieno palkinto kyllä.
  Ja tuo on niin mahtavaa, että Mimax haluaa tukea eläimiin kohdistuvaa hyvätekeväisyyttä. Lämmin käden puristus heille ja erityisesti sulle :)

  VastaaPoista
 4. Aivan mahtava palkinto! Oikein paljon onnea! :)

  VastaaPoista
 5. Onnea! Ihan superin palkinnon sait!

  VastaaPoista
 6. Jeiii! Kyllä sä vielä hiekkoihin sytyt, anna niille aikaa... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noo, ku ne nyt tuossa on ni ei niitä käyttämättäkään voi olla, katellaan sitte seuraavalla kerralla. ;)

   Poista
 7. Onnea voitosta, mieletön palkinto kyllä :)

  VastaaPoista
 8. Onnea♥ upeat kynnet oot loihtinut! :)

  VastaaPoista
 9. Onneksi olkoon voitosta! :) Upea palkinto, ja upeat on voittokynnetkin!

  VastaaPoista
 10. Nää isompia glitterhippusia sisältävät tekstuurit on aina vähän röpelöisempiä, ei ehkä parhaita mahdollisia tutustumislakoiksi tekstuurien maailmaan:) Zoyan Pixiedustit on tasaisempia ja hillitympiä.

  Onnittelut vielä voitosta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Pixie dustien hankkiminen tuntuu myös vaivalloiselta, ehkä myös hinnan takia. ;) Ehkäpä saattaisin sellaista koittaa jos osuisi sopivasti testattavaksi jossain. :)

   Poista
 11. Onnea voitosta, ihan mieletön palkinto! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Kyllä MiMax oli panostanut kilpailuun ja palkintoihin. :)

   Poista
 12. Mietinkin miten sun mahtaa hiekkisten kanssa käydä :D

  VastaaPoista