torstai 17. huhtikuuta 2014

Elämää messujen jälkeen

Kyllä messuviikonlopun jälkeen on elämää, se vaan jotenkin käynnistyi tosi hitaasti parilla migreenikohtauksella höystettynä. Lisäksi oli töitä luvassa alkuviikolle tiiviisti ja koska piti esittää enkeliä, oli kynnet aivan pakko laittaa siistiksi esityksiä varten. Esittelen ne tässä ihan ensimmäiseksi ja palataan lopuksi vielä messuihin. Tässä siis enkelille kynnet:


Kynsillä on OPIn My Very First Knockwurst ja leimattu Perfectin kultaisella chromella K29 Pueenin laatasta 73 ihanaa kuviota kynnelle. Kynsistä tuli omaa silmää miellyttävät mutta riittävän huomaamattomat tarvittaessa eli sopi hyvin myös kirkkoon enkelille. Nämä halvat Perfectin chrome lakat tosiaan yllättivät hyvinä leimalakkoina ja teen myöhemmin postausta näistä.

Messuilla tosiaan viikonloppuna siihen lakkaamiseen meni paljon aikaa, mutta myös sopimani tapaamiset ehdin siellä tapailla. Olin sopinut näkeväni jälleen messuilla jo mukavaksi kaveriksi tulleen Kaisun ja olimmekin meilailleet ja suunnitelleet kynsiä etukäteen, ja Kaisulla olikin lakat matkassaan ja pohjatyöt tehtynä leppiskynsiin. Tällaiset siis taiteilimme:


Kaisun kynsillä on alla OPIn 4 In The Morning ja päällä on I Knead Sour-Dough lakalla teippien avulla tehty leppäkertun hahmoon pää ja siipien väliin jätetty musta ääriviiva. Dotting toolilla leppiksille on tehty vielä pilkut. Nimettömässä on leima Pueenin laatasta joka Kaisulla oli mukanaan ja lakkana on China Glazen Poetic. Peukalon leppis on leimattu konadin mustalla jostain boksissani kulkevasta random laatasta jota koristaa numero m30. Eli näin saimme aikaan skittletten! Alimmainen kuva on Kaisun ottama ja minulle jälkikäteen lähettämä jossa nuo värit näkyy paremmin. Mutta ei tässä vielä ollut kaikki, kuten Kaisulla on ollut ihana tapa lahjoa minua,sain tälläkin kertaa paketin:
Ja miksi minä näitä aina esittelen? Koska nämä pienet ylläripaketit ovat aivan uskomattoman ihania ja niistä saa hymyn huulille pitkäksi aikaa! Paketissa oli taas myös meidän kissoille muistamiset, ihania leluja väreineen päivineen. Barry M musta croco lakka löysi tiensä minun wishlistiltäni omistamieni lakkojen listalle. Color Club Candy Cane oli itse asiassa oma ostokseni, jonka Kaisu osti jo hyvissä ajoin perjantaina messuilta minua varten. Lisäksi paketissa oli vielä minimanikyyrisetti ja lasicabochoneja askartelujani varten. Tässä sitten vielä omat ostokseni messuilta:


Ja näistä tuo kolmas ei ole edes oikeasti itse ostamani, vaan jälleen lahja Kaisulta! Elämäni ensimmäiset nail art värit, vai mitähän nämä olivatkaan nimeltään.. Eli ehdin koko viikonlopun aikana tuhlata peräti neljä euroa! Kaksi päivää tulikin hyvin tiiviisti lakattua kynsiä ja jonoa tosiaan riitti koko ajan, syömään oli silti välillä pakko päästä. Kaisu toimi hienosti huoltojoukkoina ja sunnuntaille toi minulle naposteltavia hedelmiä ja pähkinöitä kun en itse ehtinyt edes kauppaan päivien välissä. Kaisun johdolla käytiin messuhallin kahvioissa kahtena päivänä ettei minulla mennyt turhaa aikaa eksyilyyn, ja pääsin käymään ne muutamat pakottavat kojut helposti Kaisun johdatellessa minut sinne. Kätevää! Kiitos siis vielä sinulle Kaisu!

Tänne loppuun haluan lisätä vielä jotakin mieltä lämmittävää, johon törmäsin tänään Facebookissa:
Kyllä meinasi kyynel vierähtää, olen ollut jotenkin väsynyt ja herkillä niin tällainen nostaa tunteet pintaan. Kiitos tunnustuksesta myös MiMaxille, ja edelleen jaksan kiittää MiMaxia kynsistudion sponsoroinnista!

10 kommenttia :

 1. Kauniit hemppiskynnet :) Ja taas iso peukku Mimaxille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tykkäsin väriyhdistelmästä kovasti, nätti tuo kultakin leimaamiseen. :) Ja mäkin peukutan, aina ja yhä uudelleen. :)

   Poista
 2. Ihanat kynnet ja hieno paketti =)

  VastaaPoista
 3. Onpa kivasti kirjoitettu MiMaxilta ja kiva, että on löytynyt tuommoinen Kaisu tsemppaamaan hyvässä asiassa:)

  VastaaPoista
 4. Niin nätit kynnet. Terkkuja ja hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
 5. Hyvä, että saat julkista(kin) kiitosta arvokkaasta työstä! :)

  Nuo enkelikynnet on TODELLA kauniit!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Kyllä se mieltä lämmittää todella. :)

   Poista