keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Huhtikuun haaste

Kuu on lopussa, ja on vesimarmorointihaasteen vuoro. Laitetaanpas ensimmäisenä taas banneri esille, ja kerrotaan muistin virkistykseksi haasteen lähteneen E-S:n blogista liikkeelle, ja tähän voi osallistua kuka vaan. Koita vesimarmorointia kerran kuussa.





Tällä kertaa halusin koittaa jotain uutta kuviota, ja selasin youtube videoita läpi oppiakseni tekemään oikeanlaisen marmorointikuvion veteen. Lakat eivät nyt tällä kertaa pelanneet ihan kauhean kivasti, mutta sain silti taiteiltua värikkäät vappukynnet, kyllä lopputulos miellyttää omaa silmääni ihan tarpeeksi. Tällaiset niistä sitten tuli:



Alla onChina Glazen Dandy Lyin Around, ja marmorointi on tehty flormar/Kone Helsingin lakoilla koska ne ovat osoittautuneet varsin oivallisiksi vesimarmoroinnissa. Väreinä käytin NO13, NO14 ja NO08. Päälle vielä pikakuivattajaksi glisten&glow'n H K Girl Top Coat. Kyllä kynsistä tuli mielestäni oikein sopivat vappuun ja värit ovat kovin iloiset. Kuviossa tietty on parantamisen varaa, mutta tämä oli ensikosketus uuteen kuviointiin. Ehkä toisella kertaa sujuu paremmin. Halusin tähän loppuun vielä lisätä kuvan siitä sotkusta jonka marmorointi jättää jälkeensä, näihin kuviin, näihin tunnelmiin:

18 kommenttia :

 1. Ooo noi on niin hienot että mä en vieläkään haluu ees yrittää. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rohkeasti vaan, kun ei sotkua pelkää... ;) Ja kiitokset! <3

   Poista
 2. Pirteät värit ja oot hyvin onnistunut! Peukku! (mulla tulee aina 10-kertainen sotku joten vähällä olet selvinnyt :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Ja mä siis tosissani oikeeasti aattelin olevani oikea sottarotta ja emmin postata viimeistä kuvaa... Ehkä se oli tarpeen. :)

   Poista
 3. Grrrrrr..mikä sotku! Mutta niin nätit kynnet kyllä.

  VastaaPoista
 4. Tosi hienoa jälkeä! Ja tykkään hirmu paljon noista väreistä yhdessä, ehdottomasti sopii vappuun! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättäin mäkin tykkäsin, vaikka vierastan vihreää. Nää on meinaan vieläkin kynsillä. ;) Tänään vaihtoon.

   Poista