lauantai 26. huhtikuuta 2014

Testituotteita Blippolta

Valitsin uusia testituotteita Blippolta ja ne saapuivatkin nopsaan. Olen vain nyt hitaanlaisesti itse saanut lakkailtua ja kirjoiteltua. Tällaisen ihanan paketin sain:
Paketissa oli kynsikoristehyrrä, irtotimantteja kynsikoristeluun ja Squishy kännykkäkoru. Avaimeperä tietenkin vielä kaupanpäälle. Tähän ensimmäiseen postaukseen valitsin toiset kynsikoristeet esittelyyn ja ihanan kännykkäkoristeen, Squishyn.Korun piti todella olla tuoksuva, ja ensin vähän säikähdin että nyt ei kyllä lupaus täyty. Squishyn poistaminen pakkausmuovista ei tuonut ihan parhaita tuoksuja esiin. Päätin sen antaa levätä hetken ja vahvimmat epämääräiset tuoksut lähtivätkin, ja nyt koru tuoksuu ihanalle! Tuoksu on joku makea leivonnainen, en osaa tarkkaan nimetä tuoksua mutta ihan kuin jotain makeaa vastaleivottua. Tuoksu yhdistettynä herkulliseen ja aitoon ulkonäköön, ja leivoksen pehmeyteen, on melko vaarallinen, tekisi mieli haukata pala! Ihana Squishy, suosittelen!

Mennäänpä sitten samaan syssyyn vielä kynsiin. Olen todellakin nyt lakkaillut omia kynsiäni melko huononlaisesti, mutta nyt alkaa elämä voittaa ja harrastuskin taas tuottaa nautintoa eikä pelkkää kipua. Vielä kun aikaa olisi vuorokaudessa enemmän. Mutta tässä siis kynnet koristeltuna 4mm irtotimanteilla ja tietenkin vaaleanpunaisilla:

Kynsillä on siis Barry M tekstuurilakka Princess, ja varsinainen prinsessalakka onkin, tykkään kovasti! Koristeena on yksinkertaisesti yksi timantti per kynsi, eli hyvin simppelit ja yksinkertaiset kynnet. Seche Vite pikakuivattaja pullo jäi kuvasta, mutta sillä kiinnitin timantit strassikynän avulla kynsille. En painellut niitä märkään lakkaan tällä kertaa. Halusin testata miten nämä pysyvät kiinni kun päällilakkaa ei voi laittaa tekstuurin päälle ja hyvin pysyivät pelkällä pikakuvattajalla. Kun halusin timantit lopulta irti, niin ei ne nyppimällä lähteneet, täytyi liottaa kynsilakanpoistoaineella kunnolla.

Irtotimantit toimivat kivasti, kuten strassit, ja tykkään kyllä. Nämä kyseiset timantit valitsin tarkoituksella kokonsa vuoksi, ja totesin että 4mm on liikaa omaan makuuni. Mutta hei, kaikkea pitää kokeilla! Timanteilla kuitenkin voi taiteilla kynsilleen vaikka mitä, ja tällä kertaa visioni ei siirtynyt kynsille asti, kivat kynnet kuitenkin.

http://www.blippo.com/bl_fi/

7 kommenttia :

 1. Kivoja juttuja oot saanut testiin =)

  VastaaPoista
 2. Ihana prinsessalakka! :) On munkin makuun vähän isonnäköiset nuo timantit. Pienempinä olis varmasti ihanat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on se kyllä, ylisöpö eli just mun näkönen lakka. :)

   Poista
 3. Huu, tossa alimmassa kynsikuvassa keskimmäiset timantit näyttää ihan silmiltä... :D Kivoja juttuja! Mut miltä toi Squishy tuoksuu, joltain pullalta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tuoksu on makea, joku herkkuleivonnainen, en osaa yksittäistä nimetä. Mutta todella herkulliselle. Yhditettynä tosiaan tuohon ulkonäköön ja kun koru on vielä tuollainen pehmeä, ni on vähän vaarassa dieetti lipsua... :D

   Poista
  2. P.S Muokkasin muuten tarkemman kuvauksen suoraan postaukseen jos joku muukin jäi miettimään. ;)

   Poista