perjantai 11. huhtikuuta 2014

Hengissä ollaan

Heissan, pitkästä aikaa. Kyllä mä täällä tosiaan hengissä olen vaikka ollut melkoista menoa tässä jonkin aikaa etten ole enää sitten kyennyt blogiin mitään päivittelemään. En ole ollut ihan terveenä joten ylimääräistä energiaa ei ole ollut yhtään. Ja itse asiassa olen säästellyt näitä nyt viikonlopulle, koska viikonloppuna on todella tärkeää menoa ja siitä kirjoitan ja kerron kyllä vielä. Olen siis todellakin tässä mennyt yksivärisillä kynsillä menemään joten kokosin ne nyt yhteen postaukseen. Tässä ne tulee, valmiina tai ei:Ensimmäisenä tässä on kuvassa essencen 182 Hello Rosy. Aivan ihana lakka ja ykkössuosikkini essencen uusimmista lakoista. Ihana marjapuuron värinen tekstuuri!

Sitten kynsille pääsi miitistä saatu Sally Hansenin Satin Glam 05 Chic Pink. Aivan ihanan herttaisen värinen tämäkin lakka mutta huono kuivumaan. Siitä miinus, muutoin ihanalle mattaiselle shimmer uutuudelle.


Sitten sama linja jatkuu, ja kynsillä on Barry M Textured Princess. Tämä on myös vallan valloittavan ihana tekstuurilakka ihanilla glitterhippusillaan. Yllättäin samaa värimaailmaa edeltäjiensä kanssa, kuinkas muuten.

Seuraavaksi sitten varoituksen sananen. Jos swatchaat lakkoja suoraan kynsillesi, muista käyttää aluslakkaa. Jos vaikka laiskana et jaksakkaan sitten lakatakkaan enempää ja heti sitä sitten poistaa... Vaan aamulla heräät lakkoinesi ja jatkat swatchailua, kyntesi voivat olla tämän näköiset:

Kyllä minä niin mieleni pahoitin. Varsinkin kun menossa piti olla testailut toimiiko valkaiseva kynsilakanpoistoaine oikeasti. Tässä kohtaa kynnet ovat karmeammassa kunnossa kuin ennen testin aloittamista, joten testiä on pakko siirtää kunnes kynnet ovat vähän vähemmän oranssit. Aloitan sen siis joskus uudelleen alusta ja raportoin siitä sitten. Mutta tämä oli tältä erää tässä.

10 kommenttia :

 1. Kivoja kynsiä ja älä välitä mulla kans keltaiset vaik käytän aluslakkaa.Toivota kivaa messu viikonloppua ja valitan en pääse nyt ite käymään ku muuta menoa =(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos oikein paljon, toivotaan että messuviikonlopusta selvitään kunnialla! :)

   Poista
 2. Niinpä niitä hiekkalakkoja on alkanu näkymään... :) Mut auts toi värjäytyminen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhah, no niin on! :D Sanos muuta, kyllä vähän otti päähän ja saattoivat aiheuttaa lievän kynsimasiksenkin näiden yksiväristen kynsien muodossa sitten. :/

   Poista
 3. Sun värjäytyneet kynnet näyttää aika pitkälti samalle, kuin mulla. Omani taitaa olla ehkä vielä aavistuksen enemmän porkkanat. Erotuksena tosin se, että mulla oli Sally Hansenin Taffetan alla myös aluslakka ja silti lopputulos oli samanlainen... Mikä lakka sulla värjäs noin pahasti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilman aluslakkaa yön yli kynsilä olleet swatchit Kone Helsingin oranssista mattalakasta M16.

   Poista
 4. Kerrassaan herkullisen värisiä lakkauksia!
  Vispipuuro-mielikuva sai allekirjoittaneenkin haksahtamaan pinkkiin Essencen Hello Rosy:n.
  Eivät nuo muutkaan yhtään "pahoilta" näytä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Toi uusi essencen hiekka on kyllä aivan must, tosi ihana! <3

   Poista