keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Miraclen kynsistudio; PetExpo sunnuntai

Tässä iso rimpsu kuvia kuten eiliseltäkin!


10 kommenttia :

 1. Onpas paljon kivoja kynsia! VArmasti oli antoisa viikonloppu:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kyllä oli, rankka mutta silti positiivinen, hyvä mieli jäi päällimmäisenä mutta alkuviikosta meinasi väsymys sitten voittaa. ;)

   Poista
 2. Haluaisin antaa pikkusen palautetta sinulle. Suosittelisin panostamaan enemmän kuvaukseen. Kuvasi ovat aika huonolaatuisia. Kynsiin kannattaisi kiinnittää myös huomiota enemmän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aluksi, arvostaisin negatiivisiakin palautteita enemmän jos ne uskalletaan antaa omalla nimellä. Kuvaukseen en pysty tämän enempää panostamaan, osaan lakata kynsiä mutta en valokuvata. Nämä kyseisen postauksen kuvat on otettu messuolosuhteissa jossa lakkasin kynsiä hyvin pienillä tauoilla yhdeksän ja toisena päivänä kahdeksan tuntia. En pystynyt enempää panostamaan tähän osioon mutta halusin kuitenkin saada kaikki kuvat näytille. Vaikkakin huonolaatuisempana kuin normaalisti. Itse kuitenkin olen kuviini tyytyväinen pääasiallisesti muutamia poikkeuksia lukuunottamatta ja ehkäpä joskus vielä se valukuvauskärpänenkin puraisee, mutta juuri nyt ei maailmaani mahdu uuden taidon opettelu.

   Poista
 3. Paljon hienoja kynsiä oot saanut tehtyä :)

  VastaaPoista
 4. Ja toinen sarja vielä päälle! Grattis! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, tulihan tehtyä ja jopa saatua blogipostaus näistä aikaiseksi vaikka kauan se ottikin! :)

   Poista