lauantai 12. huhtikuuta 2014

Messukynnet messuviikonlopuksi

Aloitan postauksen mainoksella:
Eli viikonloppuni menee pääkaupunkiseudulla messuilla lakatessa kynsiä eläinten hyväksi. Itselle tietenkin piti saada hienot edustuskynnet ja idea olikin hyvä, samoin toteutus, mutta näihin kuviin en oikein saanut kaikkea vangittua.
Kynsillä on alla Perfect Holographic H5 lakka, ja päällä leimoja Apipila 01 laatasta Perfectin Chrome K30 lakalla.  Nämä erittäin edulliset Perfectin lakat toimivat vallan mainiosti, yksi parhaimmista holomerkeistäni itse asiassa. Tosin niitä minulla ei ihan kauheasti olekkaan. Leimaamiseen soveltuvat sitten nämä Chromet todella loistavasti, kun niitä kerran halusin testata niin yllätys oli positiivinen.

Ja päätän postauksen mainoksella: tämä Mimaxin Apipila 01 leimauslaatta on lahjoitettu Miraclen kynsistudion käyttöön, ja MiMax onkin tukenut kynsistudiota alusta asti ja sponsoroi edelleen. Lämpimät kiitokseni yhteistyöstä! Siksipä valitsin messukynsiin malliksi heidän sponsoroimastaan laatasta yhden kauneimmista leimauskuvioista joihin olen törmännyt, eli koko kynnen kissoihin.


10 kommenttia :