maanantai 30. kesäkuuta 2014

Kesämarmorointi
Eli kesäkuun vuoro vesimarmorointihaasteessa, ei kuitenkaan kovin kesäinen itse väritys, mielestäni. Tällä kertaa marmorointi ei ottanut sujuakseen, ja minkäs sille sitten voi. Kokeilin jälleen toista China Glazen vesimarmorointisettiä Mix Master ja ihan sama kuin edellisellä kerralla, eivät nämä lakat tahtoneet millään käyttäytyä kunnolla hommassa. Eli syteen ja saveen meni tämä kerta, mutta yritetään oppia tästä taas jotakin. Tällaiset kynsistä tuli kaunistelematta:

Eli kynsillä on alla China Glazen Snow, marmoroitni väreillä Tart-y For The Party, Coconut Kiss ja Rose Among The Thorns. Värit ovat itsessään ja itsekseen kaikki todella ihania ja herttaisia, mutta yhdistelmänä tämä ei minun mielestäni ole jälleen kauhean toimiva. Mutta mainittakoon että halvalla tämän setin sain, ja yhdelle pullolle ei paljoa hintaa jäänyt joten ei haittaa vaikkei tämä settinä miellytäkkään, kunhan yksilöinä ovat ookoo ja sopivat hyvin kokoelmaani.

Kuvissa näkyy lisäksi lyhyt peukalonkynsi, ihan kaikessa kaameudessaan. Itse lienen suurin eripituistenkynsien vihaaja ja näin vain on oma peukku hyvä malliesimerkki. Kirjoitan aiheesta nyt, koska seuraavaksi kynnet lyhenevät huomattavasti. Olen hoidellut kynsiäni liian ahkerasti ja ne ovat todella kovat, ja nyt myös kuivat jatkuvasta lakkaamisesta ja asetonista todennäköisimmin. Siitäpä seurasi kaksi pahaa repeämää, ja tietenkin ihan kynnentyvestä niin ettei lyhentäessä valkoista osaa jää jäljelle lainkaan. Joten katsotaan millaiset tyngät jää jäljelle, mitä nyt sitten vihdoin päätänkään tehdä näiden onnettomien kynsien kanssa nyt. Ihan hiukkasen ottaa päähän jo etukäteen. Mutta tällaista on siis luvassa, kauhulla odottaen.

8 kommenttia :