perjantai 24. heinäkuuta 2015

Biitsikynnet lomalla

Ehdin lomalla kertaalleen lakata kynnet mutta postausta en saanut Puolasta käsin aikaiseksi. Siellä oli niin paljon muutakin tehtävää kuin istua kännykän tai tabletin kanssa joten jätin suosiolla postauksen teon Suomeen. Päivitin kuvia reisusta kuitenkin iltaisin aina omaan henk. koht. Facebook profiiliin ja joitain kuvia Instagramiin, jota käytän @miraclesnails'ina ja siellä yhdistyy kynsiharrastus ja se (vähäinen) muu elämä. Useampaan instaprofiiliin ei aika riitä, ja pohdinkin nyt tilin muuttamista myös omaksi, tai miten se nyt parhaiten sointuisi myös muiden mielenkiinnon kohteideni kanssa yhteiseksi. Noh, täytyy vielä haudutella. Mutta siis tällaiset kynnet tein auringosta inspiroituneena mukanani kuljettamillani työvälineillä:

Kynsillä on China Glazen Lemon Fizz ja koristeena water decaleita. Vanhasta tottumuksesta olinkin pakannut nyt mukaan Seche Viten, joten tässä välissä käytetty perinteistä pikakuivattajaa. Kynnet on aurinkoiset ja hempeät, tykkäsin kovasti! Siirtokuvat ovat varsin valloittavat ja olenkin niitä säästellyt johonkin erikoistilaisuuteen käytettäväksi.

Kuvat on reisussa otettu iPhone6:lla ja ne on sitten muokattu kotona postausta varten. Nyt täytyy kotona alkaa miettiä taas uudelleen kuvaussysteemeitä koska stressaa ja rasittaa nykyiset onnettomat kuvat ja hermot on niiden takia riekaleina. Ei inspiroi kauheasti tehdä postauksia ja esitellä kynsiä kun kuvat saa kaiken pilalle. En ole vielä saanut rakennettua kauan odottamaani kuvausseinää, mutta ideaa en ole vielä haudannutkaan joten ehkä se siitä vielä nousee. Digijärkkärille on joka tapauksessa nyt ständi tulossa, koska en jaksa sitä käsin kannatella ja käyttää, toivotaan siinä kohdassa kuvien laadulle parannusta!

6 kommenttia :