perjantai 3. heinäkuuta 2015

#lahtimiitti2015 Glitterissä

Seuraava etappi #lahtimiitti2015 kierroksellamme oli Kauppakeskus Triossa sijaitseva Glitter. Myymälä oli vierailumme ajan myös yleisölle auki mutta se ei meitä haitannut, toivottavasti ei muita asiakkaitakaan. Tästä johtuen maljamme oli alkoholittomia, joka oli ihan sopivaa. Tarjolla oli myös kulhollinen kesältä maistuvia herkkuja, mansikoita, kirsikoita ja viinirypäleitä.


Ohjelmanumerona meille oli varattu kampauksia, pienen kisan muodossa. Teimme joko itselle tai toisillemme kampauksia ja myymälän henkilökunta ja tuotevalikoima oli käytettävissämme apuna. Illan päätteeksi kaunein kampaus voittaa. Parikseni valkkasin Hannan ja teimme toisillemme kampaukset. Halusin tehdä tietynlaisen kampauksen, jonka näin Glitterin omassa Hiusopas vol.4 julkaisussa ja siihen tarvittiin niskanutturavalkki. Koristeeksi laitoin paljon kukkia ja perhosia. Tässä on Hanna edestä ja takaa:


Tässä oma lookkini jonka Hanna taikoi minulle, kyllä on mun värini niin tiedossa. Ihana tukka, kiitos Hanna! Kalanruotoletti sai loppuillaksi jäädä hiuksiini vaikka koristeet pitikin kampauksesta purkaa. Tämän kun oppisin vielä itse niin oisin jo aika pro. Ai mutta Hanna lupasi tulla letittelemään tukkani aina ennen töihinlähtöä, joten ehkä mä jään sitten noviisiksi. 

Niin kampauksistahan valittiin yksi voittaja, minähän en koskaan voita mitään mutta tällä kertaa voitin! Fiilis oli aika hämmentynyt, wautsi! Kyllähän mallini oli niin nättinä mutta että sain hiuksetkin sitten niin laitettua. Intouduin hiustouhusta ihan todella, olenhan sillä verukkeella jättänyt parturiin menemättä että kasvatan pitkiä hiuksia, on sitten mitä laittaa.... Nyt niitä täytyy sitten opetella laittamaan, ja teinkin päivän ainoat ostokset, aika hyvin onnistuin varjelemaan lompakkoani mutta täällä se sitten aukesi. Esittelen myös ostokseni sitten viimeisessä osassa lahjakassien ja palkintoni kanssa.

Tässä loppuun yhteiskuva joka lähes koko porukasta otettiin Glitterissä. Kuvassa kaikki on niin laitettuina että!

Kuva Eeva-Leena

1 kommentti :

  1. Pakko vinkua ja piipittää, käy nyt ihmeessä leikkauttamassa latvoja välillä, vaikka muuta ei sitten tehtäiskään :) Jos latvoissa on paljon huonokuntoista, alkaa se "kiipeämään" pitkin hyväkuntoista hiusta ja kohta on pitkät, mutta ei erityisen hyväkuntoiset hiukset. Nimim. 2,5v kasvattanut ja nyt nää alkaa olemaan siinä, mitä olivat ennenkuin leikkelin kananprsetukan. Ja kuulemma vielä pitkät ja hyväkuntoisetkin :)

    VastaaPoista