sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Kesä ja kukkaset

...ainakin kynsillä! Onpa ihana olla kesälomalla kun koko ajan vain sataa, en oikeesti tykkää. Saisi nyt se aurinko eksyä jostain ja lämmittää, sehän on kesän pointti että on lämmin. No kukkaset kuuluu kesään ja halusin niitä kynsille ja lähdin mania miettimään siltä pohjalta ja alusväriksi halusin kerrankin jotain muuta kuin vaaleanpunaista. Mielessä oli vaaleanvihreä ja sitä sitten etsin ja siitä lähdettiin liikkeelle, tällaisiin kynsiin päädyttiin:
Kynnet on ihanat, kuvat on hirveät, pahoittelen! Näin siinä käy kun ei millään ehdi heti siirtää kuvia koneelle ja kun vihdoin niitä selailee, ja toteaa epäonnistuneiksi, on kynnet jo entiset... Joka tapauksessa valitsemani vaaleanvihreä on China Glazen  Keep Calm, Paint On. Leimat on BP-L015 laatasta leimattu Konadin Moss Greenillä ja Psyche Pinkillä. Levitin leimalaattaan ensin ruusujen kohdalle tipat pinkkiä, ja loput laatasta sivelin vihreällä, scraperilla reippaasti kaikki ylimääräiset pois ja näin hienosti onnistui leimaus kahdella värillä kerralla.

Born Pretty Storelta leimalaatat on saatu testattavaksi, ja käyttöön omaan kynsistudiooni. Heidän laajasta nail art tuotevalikoimastaan löydät kaikki kynsienkoristeluun suunnitellut aarteet, ja ne lentävät luoksesi ilmaiseksi. Saat lisäksi 10% alennuksen normaalihintaisista tuotteista blogini lukijoille tarkoitetulla alennuskoodilla AFBQ10.10 kommenttia :