torstai 2. heinäkuuta 2015

#lahtimiitti2015 BM Day Spa'ssa

Kakkososassa #lahtimiitti2015 kävelimme Lahden keskustan läpi seuraavaan kohteeseen joka oli OPIn maahantuoja, kauneudenkauppa.fi verkkokaupan pääpaikka, kokonaisvaltainen kauneusalan yritys BM Day Spa. Siellä meidät toivotettiin tervetulleeksi skumppalasien ja pienen suolaisen tarjottavan kera.


Ensin katselimme uutuuksia mitä on luvassa syksylle Powerpoint esityksenä. Syksyn kokoelma on poikkeuksellisen vaalea, ja teemana on Venice, Venetsia. Saatoinpa pariin lakkaan jo ihastua! Samalla meille esiteltiin uudistetut Avojuice käsirasvapullot. Pullon koko vaihtuu, ja tuoksuja tulee kaksi lisää, Vanilla Lavender ja Sweet Lemon Sage. Myös OPIn geeliefektilakka Infinite Shine sarja saa uusia jäseniä peräti 12 kappaletta. Nail Envy aluslakka on saanut myös sävytetyn version itsestään, neljällä eri värillä. OPI Paintsitkin olivat esillä pöydällä ja pääsin niitä testailemaan tekokynsille.


Niin paljon ihanuuksia, en pystynyt keskittymään ostosten tekoon joten ne teen myöhemmin. Lahjakassin sain silti matkaan. Esittelen lahjakassit erikseen lopuksi. Kuvani eivät päivältä oikein onnistuneet, joten vain tämä yksi yhteiskuva uutukaisista minun blogissani. Aika hurahti nopeasti ihastellen lakkataivasta ja pian oli aika siirtyä seuraavaan kohteeseen. Ja lopuksi täytyy laittaa kuva esillä olleesta jättilakkapullosta, pääsin poseeraamaan sen kanssa!

4 kommenttia :

 1. Nyt mä vasta tajusin, että noi uutuudet on laitettu pöydälle sydämen muotoon! ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Parempi myöhään kuin ei milloinkaan, sanotaan. :)

   Poista
 2. Kivalta vaikuttaa! Oon lukenut miittipostauksia muiltakin, mutta nyt vasta noteeraan että nuo sävylliset Nail Anvytkin on olleet jo saatavilla - wau!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uutukaisia oli tosi paljon ja wishlistille taitaa mennä myös tuo nail envy, en oo sitä kertaakaan koittanut, ees värittömänä. :)

   Poista