sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

#lahtimiitti2015

Nyt on julkaistu kaikki kolme osaa, paloittelin päivämme sopivan kokoisiksi postauksiksi,
#lahtimiitti2015 Bona Valeressa
#lahtimiitti2015 BM Day Spa'ssa
#lahtimiitti2015 Glitterissä,
koska miittipostauksilla on tunnetusti tapana venyä kilometreittäin. Näin sai keskittyä aina yhteen paikkaan kerrallaan. Olin siis toisena järjestäjänä tälle päivälle Saran kanssa. Miitti oli helppo toteuttaa kun ei varattu yhtä paikkaa jossa oleillaan, vaan vierailimme ennalta sovituissa paikoissa.

Mukana menossa oli
Eeva-Leena Eve's temptations
Emmi Emerentus
Hanna Kynsipöllö kosmetiikkapuussa
Mimosa TalkandBake
Olga Onnen Avaimet
Pauliina Kauneusgurusi
Pirjo Kahvia ja kosmetiikkaa
Salla Salla's Life
Sara My Personal Galaxy
Satu Satueria
Tiina Kynsien värikartta

Päivä oli pitkä, mutta aivan ihana! Ihan kaikki paikat jossa kävimme ottivat meidät lämpimästi vastaan, ja jokainen muisti meitä lahjakassilla. Tässä sarjan neljännessä osassa kurkataan kaikki pussukat ja nyssäkät läpi ja puidaan loput olennaiset asiat päivästä. Ja toki viimeisimpänä muttei vähäisimpänä, päivän kynnet. Vähäisten kuvien takia ainakin kynsien esittely jää aivan viimeiseksi.

Miitissä oli pari sponsoria joiden luona emme sentään käyneet, vaan he muistivat bloggaajia omilla tuotteillaan ja niistä tässä kuvat ensimmäisenä. LivBox lahjoitti jokaiselle kiiltävän hopeisen meikkipussin ja LivBoxin tilaamista varten alennuskoodin.
Miss Lis lahjoitti pussiin sisällöksi joko täysikokoisen Orlyn kynsilakan tai kaksi Instant Artist lakkaa. Omastani löytyi Beige ja Silver koristelulakat.

Hurraw laittoi pusseihimme erituoksuisia huulirasvoja, koko valikoiman löydät heidän verkkokaupastaan. Oma huulirasvani oli appelsiini.
Kierroksemme ensimmäisestä paikasta eli Bona Valeresta saimme omat lahjakassit ja sieltä kotona paljastui Viilentävä minttu vartalokuorinta ja Misty Sea Mud Mask.
OPIlta matkaan saatu miittipussukka sisälsi OPI Party mainoksen, Lost My Bikini In Molokini lakan ja  OPI Avojuice Sweet Lemonsage minipullon.
Glitteristä saadussa lahjapussissa taas oli nameja, vaaleanpunaiset korvikset ja rannekoru, lisäksi alekoodi seuraavia ostoksia varten.
Palkintokassini täytteenä oli hiusjuttuja, nutturavalkki, hiuslenkkejä, hiuspinnejä ja kukkakoriste nutturaa varten. Samaan tarkoitukseen ajattelin käyttää myös saamaani rannerengasta.
Ja sitten lopuksi ne ostokset, kun en ilman sellaisia sitten koko miittiä selvinnyt... Glitteristä ostin aleseinältä jossa jo 50% alennettuja tuotteita, ja lisäalennus osta kolme maksa kaksi, hiusharjan, nutturantekosetin ja jo kauan himiöimäni kaulakorun! Lisäksi illaksi myönnetyllä alella ostin vielä ihanan pinkin hiuslisäkkeen.
Miittikynnet ovat vilahdelleet ohimennen jo joissain kuvissa, ja koska en ehtinyt kuvaamaan kynsiä ennen lähtöä kunnolla ja jo matkalla ne tölvittyäni ei niistä ole kummempia kuvia. Lakkana oli Color Club Yum Gum ja kynsivinyyleillä tein siksak kuvion kynsiin China Glazen Liquid Leatherilla. Musta oli siis alla, ja pinkki tuli päälle. Ihan kivat olisi kynnet olleet jos en olisi niitä ihan heti saanut sutattua. Kyllä näillä yksi miitti silti meni.

Kiitos kaikille päivään tavalla tai toisella osallistuneille! ♥

2 kommenttia :