maanantai 31. maaliskuuta 2014

Maaliskuun marmorointi


Vuorossa olisi maaliskuun vesimarmorointiyritykset. Tätä taitoa täytyy näköjään harjoittaa säännöllisesti ettei pääse unohtumaan. Edellisesti kerrastahan on nyt kuukausi kun toteutan tämän aina kuun viimeinen päivä. Jo yksinkertaisesti täytyy muistaa etten marmoroi samaa kynttä kahdesti... Jep, näin hyvin tänään meni. Ja koska en ole vieläkään ihan kunnossa, en tehnyt kuville muuta kuin pienensin ja lisäsin vesileiman, en siis rajannut tällä kertaa, pahoittelen. No mutta katsellaan mitä siitä marmoroinnista lopulta tuli:
Ensimmäisen kerran koitin Gina Tricotin valkoista ja on se vaan ihana, pakko yhtyä ylistykseen. Marmoroinnissa käytin flormarin ja Kone Helsingin lakkoja P20, WL04 ja U28. Muut tarvikkeet jätin kuvaamatta, koska ne on samat kuin joka ikinen kerta vesimarmoroinnissa.

Tässäpä nämä, eipä muuta tähän hätään.

20 kommenttia :

 1. Todella onnistunut lopputulos, wow mikä marmorointi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Kyllä se pikkuhiljaa kun hoksaa kuvioinnin ja kynnen asettelun kuvion päälle.

   Poista
 2. Tosi hyvin onnistuivat, ihanat värit myös!

  VastaaPoista
 3. Kivat värivalinnat ja peukku on tosi kaunis! Mutta mua hymyilyttää että oot marmoroinut jonkun kynnen kahdesti... eli ei se siis aina mene kuin strömsössä muillakaan. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Heh, ei todella mee! Poistelin parista kynnestä marmoroinnit ja tein uudelleen ni siinä kohtaa mokasin sit huolella et muutoin nätti kuvio meni toisen jo kertaalleen onnistuneen kuvion päälle.... :D

   Poista
 4. Eiii kaikki tekee niin ihania marmorointeja että kai munkin on pakko nöyrtyä ja yrittää... :D Mut jossei ekalla kerralla mee putkeen, mä mökötän taas melkein vuoden!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ku otat kans haasteen vastaan ennenku luovutat! Tosta kopsaat bannerin et oot mukana hommassa ja sitte vaan marmoroimaan. Kyllä se siitä. :)

   Poista
 5. Wau.. Tätä on joskus pakko harjoitella yhdessä. Mä olen saanut vain sotkuja aikaiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytynee pistää vesimarmorointikurssi pystyyn. ;)

   Poista
 6. Sie kyllä osaat marmoroida, niin hyvin onnistuneet kuviot ja värit toimivat yhdessä vallan mainiosti ^_^
  Ihanat!

  VastaaPoista
 7. Tosi ihanat värit oot valinnut!

  VastaaPoista