perjantai 2. toukokuuta 2014

Minttua ja kukkia

Sain Blippolta testituotteita oman valinnan mukaan, ja koska en vielä omistanut pisarastrasseja, halusin sellaisia koittaa. Itse asiassa malli kynsille olikin jo hyvin pitkälti valmiiksi suunniteltu mutta en meinannut millään osata päättää minkävärisen lakan laitan koristeluiden alle. Valinta oli vaikea, mutta päädyin flormarin Wet Lookin vaaleanvihreään. Aika hemppis väri, ja niin hienosti käyttäytyvä ja hyvin peittävä. Tykkään. Mutta niihin kynsiin, niistä tuli siis tällaiset:Kynsillä siis flormarin WetLook WL02 ja koristeena Blippon 3 mm pisarastrassit taiteiltuna strassikynän avulla. Tässä kohtaa yritin metodia yksinkertainen on kaunista, mutta se ei tällä kertaa oikein ollut riittävä. Ajatus oli hyvä, toteutus tökki, kynnet on ihan kivat mutteivät mitenkään wow.

Strasseissa sen puoleen ei ollut vikaa, kyllä se vika on tällä kertaa käyttäjässä. Strassit ovat niin monipuolisia ja niitä voi käyttää miten vaan, kuinka pitkälle oma mielikuvitus riittää. Kyseisistä strasseistä tykkäsin kovin, ja uusia ideoitakin kynsille on mielessä kunhan aikataulut antavat periksi ja ehdin rauhoittua lakkailemaan ja toteuttamaan kaikkia uusia ideoitani.

8 kommenttia :

 1. Ooh nätti lakka !:)
  Mulla on ollu pisara strassit jo pitkään ostoslistalla,pitäisi saada aikaseksi ostaa niitä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitään alekoodei mullei oo tarjota mut tuolta ne saa ilman toimituskuluja, ei oo hinnalla pilattuja. :) Rasia kyllä on pienempi mihin oon tittunu, mut on siinä iso määrä strasseja silti.

   Poista
 2. Kauniit kynnet! Ihana tuo minttulakka...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tykkään kanssa, ihan tulee joku jätski mieleen, nams! :)

   Poista