sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Hyvää pääsiäistä!

Juu tosiaan pääsiäinenkin ois tässä justiinsa, en tiedä onko kynnet nyt jo kauheasti myöhässä, mutta eilisen niitä lakkailin ja poistin kolme kertaa ja neljäs kerta ei todellakaan ole sen loistokkaampi. Värit on jees, idea on jees, mutta toteutus töktöktökkii ja pahasti. Luovutin, ja totesin että saa olla mun pääsiäiskynteni sitten tässä ja vaihdan ne sitten johonkin ihan muuhun. Eli tällaiset ne sitten on:



Kynsillä on valikoima essencen lakkoja. Colour&go 137 Wanna Be Your Sunshine, 138 L.O.L, twins sarjasta colour base 01 Edward, Bloom me up! kokoelmasta 02 Lovely Lavender ja viimeisenä colour&go 106 Free Hugs. Nämä on vielä kuorrutettu (lue=kuplitettu) Golden Rosen Jolly Jewels 101 lakalla joiden ilmakuplia Seche Vitekään ei poistanut. Pirtsakat kynnet ja olisin tykännyt niistä jos ne olisivat onnistuneet. Aina ei voi voittaa, ei edes joka kerta.

7 kommenttia :

  1. Ihanat värikkäät kynnet, tulee ihan munankuoret mieleen:)

    VastaaPoista
  2. Sopii ainakin pääsiäiseen :)

    VastaaPoista
  3. Kuinkas munankuoret kestivät pihatyöt? T:Toinenkin haravoija, jota uudeksi talonmieheksikin jotkut luulivat

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan hyvin, turhan hyvin, liian hyvin. Toisaalta, suojasivat ainakin itse kynsiä ja vielä pojan kymppivee synttärit juhlittu samoilla kynsillä kun ei ollut aikaa vaihtaakkaan lakkauksia. ;)

      Poista