keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Born Pretty Storelta testituotteita

Sain taas Born Pretty Storelta testiin erinäisiä tuotteita ja itse asiassa paketteja tuli kaksi ihan peräkkäin, tässä nyt ensimmäinen osa ja ensimmäiset kynnet. Born Pretty Storella on suuri valikoima nail art tuotteita joista löytyy varmasti paljon kokeilemisen arvoisia juttuja, olen aivan ihastunut tähän kauppaan. Tässä ensimmäinen pakettini:
Valitsin water decaleita ja leimauslaatan. Hyrrän sain kun jaoin aiemmin mainoksen tällaisesta tapahtumasta jossa jaettiin ilmaiseksi kynsikoristehyrriä jakamalla sitä mainosta. Ja minähän jaoin. Lupasin nekin sitten testata ja postata blogiin ja ovatkin työn alla.

Water decaleille minulla oli heti aivan selkeä visio, halusin käyttää sekä mustia, että valkoisia ruusuja punaisen lakan päällä. Lakaksi valitsin OPIn Innie Minnie Mightie Bow'n. Koska kynnet ovat yksinkertaiset ja simppelit, en kuvannut lakkapulloa erikseen koska myös decaleista on kuva heti ylhäällä.

Vaikka kynnet olivat yksinkertaiset, olivat ne erittäin mieleiset ja jotenkin tästä tuli mieleen Liisa Ihmemaassa, vanha satukirjani jossa maalailtiin ruusuja... Näillä kynsillä viihdyin hyvinkin ja tekisi mieleni koittaa myös eri värisellä lakalla näitä ihan muuten samoja. Decaleita voi kyllä tuolla hinnalla erittäinkin hyvällä omallatunnolla tilata lisää.

Tässä vielä blogini lukijoille oma alennuskoodi, jolla saat Born Pretty Storelta 10% alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista. Itse en hyödy tästä koodinkäytöstä, vaan blogini lukijoille järjestetään jälleen yhteistyössä BPS:n kanssa arvontaa kun koodia on käytetty tarpeeksi monta kertaa.
                                                             AFBQ10

16 kommenttia :

 1. Kivoja juttuja sait ja nätit kynnet

  VastaaPoista
 2. Nuo leimakiekurat näyttää hyvälle :) Niistä haluan kuulla ehdottomasti enemmän :)

  VastaaPoista
 3. Kivoja kuvioita tuolla leimauslaatassa. Haluan kyllä nähdä niitä kynsillä. :) Hienot kynnet.

  VastaaPoista
 4. Nuo ruusut näyttää kyllä kivalle, onneks tilasin itellekki niitä :D

  VastaaPoista
 5. Oi ku nätit kynnet. Tuo punainen on ihana...

  VastaaPoista
 6. Ihanat kynnet ja tuolla Born Pretty Storella on ihan liikaa kaikkia kivoja koristejuttuja, yhyy :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Jep ja ilmaiset toimituskulut..... ;)

   Poista