tiistai 13. toukokuuta 2014

Uudistettu Miraclen kynsistudio

Muistattekos kun kerroin Miraclen kynsistudion mahtavasta sponsorista jonka tapasin ensimmäistä kertaa oikeasti livenä PetExpo messuilla? Vanha onneton kynsipakkini sai siis luvan väistyä ja siirtyä muihin hommiin, kun kotiin saapui ihka uusi ja ihan oikea ammattilaisille tarkoitettu kynsitarvikelaukku!

Uusi pakki on nyt pakattu tulevaa viikonloppua varten. Kovasti siellä olisi vielä tyhjää tilaa ja pakki näyttää jotenkin autiolta kun se on niin suuri! Oikein odotan että pääsen sitä tuosta vielä täyttämään! Vähän on paikat tavaroille hakusessa, vasta ensimmäisen käyttökerran jälkeen näkee mitkä on oleellisimmat tarvikkeet ja osaa sijoitella ne ehkä kätevämmin.
Kylläpä vaan olen nyt erittäin ylpeä kynsistudiostani ja en millään muotoa voi tituleerata itseäni ammattilaiseksi mutta kyllähän tässä jo tulee vähän harrastelijaa korkeampi fiilis tällaisilla varustuksilla! Kaikesta kuulu jälleen kerran suuri kiitos MiMaxille! Kaiken hyvän päälle sain luvan julkaista täällä blogissani MiMaxin tarjoaman alennuskoodin ihan teille kaikille lukijoille, ja se on tässä:


Alennuslappu on tehty jaettavaksi tapahtumissa joissa olen lakkaamassa kynsiä eläinten hyväksi ja tämä tehtiin PetExpo messuja silmällä pitäen. Nyt sen voi jakaa myös täällä, joten eikun shoppailemaan! MiMax tarjoaa koodilla REKKU 15% alennuksen normaalihintaisista tuotteista toukokuun loppuun asti. Alennuslappua on vielä livenä jaossa tosiaan viikonloppuna, lisään tänne loppuun vielä siitä mainoksen, toivottavasti nähdään siellä?

Siis täällä:
http://www.mimax.fi/

14 kommenttia :

 1. Onpas alelapussa hienot kynnet ;) Kyllä Mimax tekee hyvää työtä, ja niin säkin!

  VastaaPoista
 2. Mahtavaa että sait isomman tarvikelaatikon.Helpottaa varmasti sun mahtavaa/tärkeää työtä jota eläinten hyväksi teet

  VastaaPoista
 3. Ihan mahtavaa työtä sä kyllä teet eläinten hyväksi, ja hienoa et on noin mahtava yhteistyökumppanikin! :) Tosta puuhasta tulee kyllä varmasti hyvä mieli ihan jokaiselle osapuolelle. :)
  Varmasti kyllä aika rankkaakin sulle!

  Asiasta kukkaruukkuun, toi kynsikisa, oottelen kai omien kisakynsien julkaisua omassa blogissa siihen asti et äänestys alkaa, jos siis sattuu pääsemään äänestykseen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, on rankkaa ja antoisaa, molempia. :) Ja kynsikisassa kaikki on sallittua mikä ei ole kiellettyä, en jaksanut kauheesti sääntöjä sinne nyt vääntää että aika vapaat kädet siellä. :)

   Poista
  2. Heh, ehkä mä esittelen ne jo nyt sitte, tuleepahan reaaliajassa blogiin, ja kun ei vielä tarvii muiden kynsiin niitä verrata.. :D Tuliko kuva perille? :)

   Poista
  3. Tuli kyllä, en vaan eilen jaksanut kun lukea sähköpostit, vastaan tänään ja kuittaan saapuneeksi. :)

   Poista
 4. Tyylikäs uusi pakki, vaikka hevosharjalaatikko toimittikin hyvin virkansa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toimittihan se osaltaan, sitä vaan ei uskaltanut ollenkaan kantaa kun oli täynnä lakkoja! :D Piti olla aina toisessa kassissa niin siitä vähän katosi idea. Onneksi se on hienon värinen ja pääsi muuhun käyttöön kun olen kerran sen itse raaskinut ostaa. :)

   Poista