torstai 29. toukokuuta 2014

Flormar/Kone Helsinki Miracle Colors

Sain flormarin maahantuojalta Kone Helsingin Miracle Colors lakkoja aika läjän, ja ostin vielä tähän sopivaan sarjaan yhden itse. Halusin näitä swatchailla ja sen tein. Kauan se otti, mutta vihdoin on valmista. Paitsi jo aiemmin omistamani lakat samaa sarjaa näistä väleistä on tietenkin työn alla ja niillä ei ole hoppua. Seuraavat swatchit ovatkin sitten vissiin lyhyillä kynsillä kun vasen peukalo katkesi tässä joku aika sitten. Eri pituiset kynnet ovat kauhistus, ja olen nyt kuitenkin aika pitkään pärjännyt yhdellä lyhyellä yhdeksän pitkän kera, aika aikaa kutakin ja nyt oisi lyhennyksen paikka. Mutta tosiaan ne kuvat, laitan ne tähän ihan yhteen pötköön kaikki:
U12

U13

U25

U26

U28

U29

U30
Lakkojen peittävyys vaihteli tosi paljon, näissä kuvissa on käytetty kahta kerrosta, ja suoraan U28:sta näin että alle täytyy laittaa muuta, joten siinä valkoisen päälle lakattu. Kuvat kyllä näyttävät hyvin onko kyseinen lakka peittävä vai kannattaako alle valita joku samansävyinen peittävä creme esimerkiksi ja näitä käyttää päällilakkana. Lienee makuasia, itseäni ei häiritse oikeastaan edes heikosti peittävät lakat koska ainahan alle saa muuta. Edelleenkään minulla ei ole pahaa sanottavaa lakoista, tykkään vieläkin.

13 kommenttia :

 1. Kivoja varmaan itekki omistan ainaki osan en vaan muista ulkoa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä onkin vaikea muistaa ulkoa joissa on vaan pelkät numerot.

   Poista
 2. Määki tykkään Flormarin lakoista. Yks nuista swatchaamistasi mulla onki...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja näitä on mulla paljon vielä lisää... :)

   Poista
  2. Ja mää haluan nuita vielä paljo lisää... Black Dotit on ihania ja Wet Lookit jne...

   Poista
 3. Mullakin on osa noista. :) Flormarin lakat on kyllä hyviä hintaansa nähden. Oon kyllä tykännyt niistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan samaa mieltä, hinta-laatusuhde on tosi hyvä. Ja nää on ihan parhaita vesimarmorointiin!

   Poista
  2. Itse tykkään kyllä myös Essencen lakoista vesimarmorointiin.. En itse huomannut häiritsevän nopeaa kuivumista niissäkään, mutta Flormarit ovat kyllä hyviä tähän :)

   - Sanni

   Poista
  3. Mulla taas essencet ei tuntuneet flormareiden jälkeen kauhean hyviltä puuhaan.. :D

   Poista
 4. Tuttuja. Minullakin monta noista ja täälläpäin taitavat olla juuri tarjouksessa 4 kpl/5€ ( Tarjoustalo). Hintalaatusuhde kohdillaan. Terkkuja ja toivottavasti aurinkoakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillon ollu vitosella kolme, mutta nyt ei oo tullut tarjousta ja oon sitä kyllä tovin ootellut. :) Terkkui takasin, ei oo auringosta tietoa, vesisadetta ja harmaata vaan...

   Poista
 5. Kivoja lakkoja itse omistan kaksi noista :) Osallistuin muuten viimehetkellä lakkauskilpailuun/arvontaan tuliko osallistuminen perille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli, vastaan kohta viime hetken osallistujille kun olin jo nukkumassa täyttä häkää kun kilpailu virallisesti pättyi. ;)

   Poista