sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Miraclen kynsistudio Tuulosen Match Show

Olipa jälleen tapahtuma Rekku Rescuella jonne pääsin lakkaamaan kynsiä eläinten hyväksi. Kauppakeskus Tuulosessa oli koirille match show 17.5 ja mukana oli paljon kivoja juttuja ja ei vähäisimpänä jälleen Miraclen kynsistudio. Päivä oli rankka mutta jälleen kiva. Kynsiä ehdin lakata jälleen kiitettävän määrän kuudessa tunnissa, 16 kappaletta. Tässä päivän kuvasato enemmittä löpinöittä:
Päivän viimeinen asiakas oli päivän juontaja eli Riitta Väisänen. Yllä hänen kyntensä ja piti ottaa myös fanikuva. Taidankin alkaa kerätä julkkisasiakkaiden arkistoa, toivotaan että niitä kertyisi matkan varrella lisääkin. Tässä tämänkertainen kuva:
Kynsistudion sponsorina:
http://www.mimax.fi/

12 kommenttia :

 1. Oot kyllä tosi nättejä lakkauksia taiteillu...

  VastaaPoista
 2. Kivoja lakkauksia ja aika suosittu taisi taas olla tassukuvio =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tassut on aina näissä eläintapahtumissa se hitti. :)

   Poista
 3. Ihania lakkauksia! Noi tassukynnet on aina jotenkin tosi kivoja vaikka ovat yksinkertaisia:) Hassua että pääsit myös Riitan kynnet lakkaamaan:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tykkään kyllä tassuista itsekkin ja ne on helppo ja näppärä tehdä dotting toolilla. Ja kyllä koko päivän jännäsin ehtiikö Riitta lakattavaksi. ;)

   Poista
 4. Riitta Väisänen on siitä jännä tapaus, että niin kauas kuin kykenen muistamaan, hän on ollut aina aivan saman näköinen vanhentumatta päivääkään:) Kiva kokemus varmasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. :) Kyllä Kymppitonnin ja Riitan äänen muistaa lapsuudesta asti. Ja se ääni on kyllä jotenkin ihana, en tiedä miksi. :) Ja olen mä aika ylpeä kyllä että sain lakata kynnet Riitallekkin. Täytyy kerätä julkkisgalleriaa, enpä tainnut omassa blogissani esitellä ollenkaan mun ja Kanan kuvaa kun lakkasin hänelle kynnet PetExpossa... o_O

   Poista
 5. Vähänkö ihania lakkauksia taas! Muista erottuu hyvin toisiksiviimeisen kuvan kynnet hempeine värityksineen ja teemoineen!

  VastaaPoista
 6. Etsin kivoja tassukynsiä ihan googlen kuvahaun kautta ja TAAS sattumalta löysin tieni näihin ihaniin kynsikuviin, blogiisi! Niiiden monien monien monien tassukynsien kuvista klikkasin juuri sun kuvaa niiden parin muun yhteydessä :) ihania kynsiä teet! Ja aiemmin kun kommenttia laitoin siitä, että ollaankohan samassa kylässä asuttu js samalla työpaikalla työskennelty, niin kyllä! Kuva jossa lakkaat Riitta Väisäsen kynsiä ihaniksi, vahvisti aavistukseni siitä, kuka tämä niin tutun oloinen kynsitaiteilija on :) t. Mari (sillon muutama vuosi sitten, Juhan aikoihin koossa ahertanut)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No moi Mari, muistan kyllä! :) Tää on uusi harrastukseni ja yhdistin toisen harrastuksen tähän samaan eli eläinten auttamisen. :) T:Mira

   Poista