lauantai 17. toukokuuta 2014

Tapahtumakynnet ja taas tuotearviointia

Elikkäs tällä kertaa löin kaksi kärpästä yhdellä iskulla, tai oikeastaan kaksi postausta yhdessä. Siis Miraclen kynsistudio oli taas ja sinne pitää tietty olla nätit edustuskynnet että kehtaa asiakkaille mainostaa. Ja pöydälläni oli näitä testituotteita, ja siitä se idea sitten lähti:
Sain siis Born Pretty Storelta testiin laajasta nail art valikoimasta leimauslaatan QA76 ja leimauslaatan pidikkeen heti toisessa satsissa. Tokihan leimauksessa pärjää ilmankin tällaista härveliä, mutta koska sellainen oli saatavilla testiin, sitä halusin ehdottomasti koittaa koska olen pitänyt QA-sarjan laatoista ja kerännytkin niitä itselleni jo melkoisen kasan. Millaiset kynnet näillä sitten syntyi? Tällaiset:Eli kynsillä on China Glaze Bottoms Up ja leimaus Konadin mustalla leimauslakalla QA76 laatasta. Sen päälle on vielä lakattu Fairy Dustia kerros ja komeus kuivatettu Seche Vitellä. Varsin näyttävät ja värikkäät kynnet, tykkään kovasti! Leimauslaatan pidike kyllä tosiaan auttoi pitämään ylimääräiset leimalakat rajatulla alueella, joten tykkäsin. Toisin kuin tuo ihanan värinen Bottoms Up, se oli rasittava. Niin nätti väri mutta niin huonosti käyttäytyvä että ihan harmittaa! Täytyy nyt kuitenkin vielä miettiä saako se värin ansiosta kuitenkin jäädä kokoelmaan. Ihanat kynnet ja olisin varmasti viihtynyt näillä kauemminkin mutta tunnetusti kynsistudiota pitäessä omat lakkaukset kärsivät joten vaihtoon menee ihan liian pian.

Loppuun vielä alekoodi Born Pretty Storelle, koodillani lukijani saavat kaupasta 10% alennuksen.

4 kommenttia :

 1. Mä olin ihan että mikäs lakka tällä kertaa näyttää noin herkulliselta ja luettuani että siinähän löytyy Bottoms Up ja Fairy Dust niin nehän löytyy multa kumpikin, tämä on siis aivan toteutettavissa oleva ihanuus itsellenikin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nää oli aika lähellä Coloc Clubin Space Casea joka mielestäni on sitten aika karhea lakka, ei kuitenkaan tekstuuri joten se on vähän häiritsevä.

   Poista
 2. Niin ihana pinkki lakka... Ja kauniit leimat. Tykkään kokonaisuudesta!

  VastaaPoista