keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

#lahtimiitti2015 Bona Valeressa

Ensimmäinen osa #lahtimiitti2015 sarjasta jossa vierailimme Bona Valere nimisessä luonnonkosmetiikkakaupassa. Kauppa on Lahdessa, osoite Vapaudenkatu 2.
Löydät Bona Valeren Facebookista, ja heidän verkkokauppansa täältä: www.bonavalere.com
Saimme teille kaikille jotka ette päässeet miittiin mukaan kuitenkin tuliaisiksi koodin, jolla saa 20% alennuksen verkkokaupasta! Alennuskoodi "Suvi2015" on voimassa 31.8.2015 asti ja koskee normaalihintaisia tuotteita. Lisäksi sivuilla on voimassa kesätarjous, toimituskulut vain 2 euroa. Eikun shoppailemaan!

Kuva Emmi


Mitä erityistä on Bona Valeressa? Bona Valere myy virolaista käsintehtyä luonnonkosmetiikkaa. Omistaja Cathy on itse valinnut myytävät brändit liikkeeseensä, Signe Seebid, Sohvy ja Sõsar. Kaikki tekevät tuotteet käsityönä, korkealaatuisista raaka-aineista ja pohjoismaiselle iholle sopien. Täältä Uutiset sivulta löydät hyviä ihonhoitovinkkejä ja tuotetestauksia.

Meitä odotti ihanassa pienessä mutta kodikkaassa putiikissa pöytä notkuen tarjottavaa, kahvilla olikin ihana aloittaa päivän kierros!
Meille oli varattu ohjelmaksi kahvien jälkeen käsien kuorinta. Yksi onnekas pääsi myös jalkakylpyyn. Jokainen sai valita Signe Seebidin vartalokuorinnasta joko appelsiinin tai ruusunkukan tuoksuisen kuorinnan. Itse valitsin raikkaan appelsiinin.

Kuva Olga

Käsiä pehmennettiin ensin vedessä, ja sitten saimme hyppysiimme noin puoli ruokalusikallista kuorinta-ainetta. Sitä hierottiin sormiin, kynsinauhoihin, käsiin. Hieroskelun jälkeen se pestiin pois.
Saimme vielä testiin sheavoita sisältävää käsivoidetta ja tuoksuna oli myös appelsiini, se täydensi kuorintaa. Käsistä tuli todella sileät ja hyväntuoksuiset, ihana tunne käsillä kesti hyvinkin iltaan asti. Kuorintaa löytyy kahden jo mainitun tuoksun lisäksi vielä viilentävä minttu, kahvi-greippi ja sitruuna-laventeli. Fanaattisena kahvin ja kaikkien kahvijohdannaisten ystävänä tuo kahvi-greippi kuorinta päätyi kyllä ostoslistalle! Lahjapussit jaettiin lähtiessä kaikille, ja pussin sisällön esittelen myöhemmin ja tuotetestausta on lisäksi luvassa.

Loppuun vielä kaunis taulu, ihana ajatus jota haluaisin noudattaa!
Kuva Tiina
Kiitos Cathy ihanasta visiitistä! 


4 kommenttia :

  1. Tuolta löytyy varmasti kaikkea mielenkiintoista,sainki hiljattain ihanan kuorintaaineen saralta kyseisestä liikkeestä ,viel testaamatta mut tuoksu jo mahtava

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos on samaa kuorintaa ni suosittelen. :) Ja veikkaisin että on.

      Poista
  2. Bona Valere oli kyllä ihan älyttömän ihana paikka. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä, tykkäsin, en oisi varmaan ikinä käynyt jossei miittiä oisi sinne ollut, ihana löytö! :)

      Poista