perjantai 10. heinäkuuta 2015

Marjapuuroholo

Otsikoiden aatelia, totisesti! Mutta millä muulla tätä ihanaa väriä voi kuvailla? Aivan mahtava, täydellinen väri! Leimat ei sitten niin onnistunutkaan, mutta jotain halusin holon lisäksi kynsille ja tässä kohtaa täytyy myöntää että se oli iso virhe. Mitä sitä upeaa lakkaa millään peittelemään, mutta tulipahan tehtyä. Mutta katsotaan millaiset ne marjapuuroholoiset kynnet ovat:



Kynsillä on siis Born Pretty holo polish #3. Leimat on BP-64 laatasta ja leimattu Perfectin K33 chrome lakalla. Leima on puolikuuna kynnen tyvessä ja kukan keskellä on keskustana OPIn I Snow You Love Me'sta kussakin yksi glitteri. Pikakuivattajana nyt testissä inm Out The Door. Lakka siis on väriltään aivan upea, miinusta pienestä pullosta. Ja kuten sanottu, leimat eivät nyt istuneet, idea ihan ookoo mutta puolikuu ei näy lakan säihkeen alta juurikaan.

Born Pretty Storelta leimalaatat on saatu testattavaksi, ja lisää löydät monien muiden tuotteiden kera Born Pretty Storen laajasta ja edullisesta nail art valikoimasta. Lakka on saatu pikkujoulu goodie bagista. Lisäksi saat 10% alennuksen blogini lukijoille tarkoitetulla koodilla AFBQ10 normaalihintaisista tuotteista. Lisäksi plussana ilmaiset toimituskulut.


P.S Olemme nyt kolmen tilauksen päässä suurarvonnasta yhteistyössä Born Pretty Storen kanssa...

10 kommenttia :