maanantai 13. heinäkuuta 2015

Miraclen kynsistudio Rekku Rescuelle










Olin taas lakkaamassa kynsiä Rekku Rescuen hyväksi, Ojoisten asukastuvalla jossa olen ollut nyt jo kaksi kertaa aiemminkin. Asiakkaita siellä on hyvin riittänyt, ja tällä kertaa uusia mainosten herättelemiä ihmisiä ilmaantui tuvalle ja olin todella iloisen yllättynyt kuinka suuren suosion tämä hyväntekeminen on saavuttanut. Tykkään kovasti lakata ihmisten kynsiä ja siinä sivussa yhdistyksemme kodittomat eläimet saavat rahallista tukea jota jälleen kissakesän alkaessa kaivataan kipeästi. Muita tapoja auttaa löydät täältä. Tässä sitten pidemmittä puheitta jälleen kaikki kätteni työt:











Kiitos kuuluu tälläkin kerralla MiMaxille joka mahdollisti näin edulliset hinnat ja joka varmasti on osa suurta suosiota. MiMax on lahjoittaut suuren määrän tuotteita käyttööni eläinten hyväksi tehtävään työhön, siitä iso kiitos!

http://www.mimax.fi/

8 kommenttia :

  1. Hauskat nuo ufokynnet. Ja ihanat nuo siniset kukkakynnet. :) Ihanaa että ihmiset tukee elukoita. :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oi kerrankin jotain tosi erilaista. Hienosti suunnitellut! Eläimet on hyvin monen ihmisen sydäntä lähellä, sen olen tässä vuosien varrella huomannut. Mikäpä olisi kivempi tapa tukea eläinsuojelua kun siitä saa itselleenkin jotain. :)

      Poista
  2. Oi mitä ihanuuksia! Kiva kuulla, että asiakkaita riitti :) ♥

    VastaaPoista
  3. Haha,noi alien kynnet on mun,niistä tuli tosi hienot.Kiitos❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No moi Oona, noi Alien kynnet on kyllä upeat ja erilaiset! Kiitos itsellesi! :)

      Poista