keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Kissa kuin kuningatar

Olin pitkään ja hartaasti miettinyt millaisilla kuningattaren kynsillä osallistuisin MiMaxin kuvakisaan. Siis tietenkin kynsiin piti saada vaaleanpunaista ja kissoja, sehän nyt oli selvä. Mutta miten saisin siihen tuon sloganin yhdistettyä, kynnet kuin kuningattarella? Jotenkin sitten käänsin ajatuksen toisinpäin taas kissoihin, että kissathan ovat kuningattaria, eikös? Niinpä siis valinta helpottui huomattavasti. Visio oli selvä, halusin valkoisen pohjan ja liukuvärinä persikkaa ja vaaleanpunaista, ja kruunupäisiä kissoja.

Katsotaanpa mitä sain aikaiseksi:Kynsillä siis alla China Glazen White on White, liukuvärjäykseen käytetty OPIn Mod About You ja Gina Tricot Candy Peach lakkoja. Välissä on käytetty Seche Vite pikakuivattajaa ja kissat on leimattu laatasta QA43 Born Pretty Storelta. Kuvasta jäi leimauslakkani, essencen nail art Stampy Polish 002 stamp me! black. Koristeeksi laitoin vielä kruunut, metal slice hyrrästä. Hyrrä on eBaysta ja löytyy hakusanalla 'nail art metal slice' esimerkiksi.

Kynsiä tein pitkään ja huolellisesti ja nauttien harrastuksesta, mitenkään kiirehtimättä, kerrankin. Onneksi lakat ja koristeet ja leimat käyttäytyivät kiltisti ja lakkaaminen oli pitkästä aikaa sujuvaa. Lopputuloskin oli mielestäni oikein onnistunut, ei ihan täysin visiotani vastaava koska leimat ja kruunut veivät niin paljon tilaa ettei sinne mahtunut enää strassit. Silti kynnet on oikein mieleiset ja todella söpöt, en tiedä koska raaskisin ottaa ne pois, toinenkin lakkauskilpailu vielä odottaa osallistumistani...

MiMaxin kuvakisan kynsistä voit äänestää suosikkiasi 6.11.2013 asti.

22 kommenttia :

 1. Tosi kivat, niin sun näköset kun vaan voi olla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niin mustakin ja viihtyisin näissä varmaan loppuvuoden. :)

   Poista
 2. Niin kivat :-). Ja tietenkin, onnea kisaan!

  VastaaPoista
 3. Tosi ihanat! Oot kyllä saanut hienosti onnistumaan liukuvärin ja leimat! (Ensin luulin siirtokuviksi noita kissoja, joten tosi hienosti oot noissa leimoissa onnistunut. :))

  VastaaPoista
 4. Tulin kattoon millaset sä teit kun etsin, että ketkä on osallistunut :) Mä luulin noita kissoja kans siirtokuviksi! Mielettömän hyvin on onnistunut leimaus :)

  VastaaPoista
 5. Nää on niin söpöt! :) Ja aivan ihana idea, meidän kissa ainakin luulee olevansa meidän talouden kuningatar! :) Onnea kisaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Täällä on kanssa pari kuningatarta ja pari kuningasta, kyllä kissat todella ovat kuin kuninkaallisia. :)

   Poista