sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Miraclen kynsistudio Rekkujen hyväksi III

Jatketaan jälleen samalla aiheella, eli kynsienlakkauksella eläinten hyväksi. Tuulosen kauppakeskuksessa oli koirille ryhmänäyttelyt eläintenviikon alkamisen kunniaksi ja minä lähdin tapahtumaan Erjan kanssa esittelemään Rekkujen toimintaa ja keräämään rahaa kodittomille eläimille. Miraclen kynsistudion maksut lakkauksista menee lyhentämättömänä eläimille, minulla on tähän hommaan omat sponsorit ettei kaikki lakat ja tarvikkeet mene omasta pussista. Viime aikaisia tapahtumia on sponssannut Adenina, ja MiMax halusi jatkaa yhteistyötä vielä muihinkin tapahtumiin joten mainitsen aina MiMaxin näissä yhteyksissä.

Itselleni olin jo aiemmin lakannut uudesta leimauslaatastani inspiroituen timanttikynnet, monissa blogeissa olen nähnyt Cheekin Timantit on ikuisia inspiroimat kynnet ja pakkohan se oli laittaa sellaiset itsellenikin. Tässä:
 Värilakkana on China Glazen Sexy Lady, leimat Nailz Crazen laatasta NC04 ja leimaaminen tapahtui Dependin lakalla numero 223. Minun toki piti vaihtaa lakat ennen eläintenpäivää ja roosa nauha päivää mutta aikatauluuni ei mahtunut mihinkään väliin kynsienlakkaussessio joten näillä mentiin. Pakko laittaa vielä ihanaan biisiin linkki youtubeen:


Näyttely oli kaksipäiväinen, niin myös meidän panoksemme tämän tapahtuman osalta. Lakkasin kynsiä lauantaina ja sunnuntaina ja tässä kuvakoosteessa molempien päivien työni tulokset, ensin lauantai:


Homma jatkui vielä sunnuntaina. Ehdin tehdä vielä monenmoiset eläinaiheiset kynnet ja tienasin eläimille ihan mukavasti rahaa. Mutta kuten rahaa tulee, sitä myös menee kun tällä hetkellä kuumin kssa-aika käsillä ja niitä tulee sisään ikkunoista ja ovista. Tässä siis sunnuntain lakkaukset:


No siinäpä oli taas oikein ihana kuvatulva, toivottavasti tykkäsitte. Haluan julkaista lakkaamani kynnet muille ihmisille myös blogissani, ovathan ne kuitenkin minun kätteni aikaansaannoksia. Nyt on hetkeksi aikaa urakat ohi, marraskuussa sitten uudestaan. Lemmikkimessuilla on näillä näkymin Miraclen kynsistudio mukana, ja saattaisin kaivata sinne myös apureita, jotka olisivat innokkaita lakkaamaan kynsiä eläinten hyväksi.

Löytyisikö kiinnostuneita?

8 kommenttia :

 1. Kivoja kynsiä ja tosi tärkeällä asialla

  VastaaPoista
 2. Nättejä kynsiä, musta on tosi hienoa, että jaksat tukea tärkeää asiaa. Hienosti olet oman harrastuksen ja vahvuuden saanut siihen yhdistettyä. :)

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Yritän ainakin. :) Nyt voisi melkeinpä aloittaa jonkun uuden lakkaushaasteen, ni pääsisi ehkä rytmiin takasi.

   Poista
 4. Timantit on ikuisiaaaa, oli pakko :D Noi kynnet mitä oot tehny muille on tosi nättejä :) Myöskin timattikynnet on ihanat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Mun oli juu pakko toi timantit on ikuisia teema käyttää itekkin, ei vaan voinu mitään. ;)

   Poista