torstai 10. lokakuuta 2013

Miraclen kynsistudio Rekkujen hyväksi II

Tosiaan tässä on pitänyt viime aikoina melkoista vilskettä. Olen tehnyt paljon vapaaehtoishommia Rekku Rescuen hyväksi ja minulla on kotihoidossa kissanpentuja jotka ovat verottaneet hieman kynsiharrastusta ja bloggaamista. Tässäpä heistä ja hommistani edellinen postaus, Miraclen kynsistudio Rekkujen hyväksi. Nyt teen kakkososan ja odottamassa on tosiaan vuoroaan sitten jo osa kolme ja neljä, ehkä yhdistän ne koska samaa tapahtumaa saman viikonlopun aikana.

Nyt siis päivitän kuulumisia tapahtumasta 22.9.2013, Tuulosen Mustissa ja Mirrissä olin silloin kaverini Erjan kanssa Rekku Rescuen hyväksi pitämässä pöytää ja minulla oli kynsistudio mukana. Kauppakeskus Tuulosessa oli tuolloin koko viikonlopun pentunäyttely mutta pääsimme paikalle vain toisena päivänä. Sekin riitti, asiakkaita oli kiitettävästi.

Ihan aluksi laitan omat 'edustuskynteni', joiden kanssa tuli hieman kiire. Halusin aivan ehdottomasti saada kynsilleni kynsimiitistä saamaani uutta Sally Hansen Fuzzy Coat lakkaa, ja tällaiset kynnet sillä tein, alla OPIn Mod About You:
Itse asiassa nämä kynnet meni poistoon Fanilla lakkatreffeillä, eli postaukset on vähän väärinpäin mutta ei välitetä siitä. ;)

Sitten tässä pystyttämäni kynsistudio:


Ja pidemmittä puheitta mennäänpä suoraan katsomaan asiakkaiden kynsiä, tietysti taas suurin osa eläinaiheisia:


Ja viimeisimpänä muttei vähäisimpänä Mustin ja Mirrin Liisa kauppiaalle sponsoroidut kynnet:
Kiitos Liisalle yhteistyöstä Rekkujen kanssa. Sponsorina kynsistudiolla on MiMax, joten tuotto kynsien lakkaamisesta menee kokonaisuudessaa eläinten hyväksi.

Tässä oli taas yhden päivän lakkaukset ja tässä huomaa itsekkin kehittyvänsä ja varsinkin nopeutuvansa, ehdin kuudessa tunnissa tehdä nämä kaikki ja ihan koko aikaa ei ollut asiakkaita. Eli siis taukojakin sai pidettyä. Tässä sitten harjoitellaan marraskuun messuja varten sairaannopeeksi lakkailijaksi, tai sitten mun täytyy yrittää saada muita harrastajia innostumaan ja lähtemään lakkaamaan kynsiä eläinten hyväksi.

6 kommenttia :

 1. Hienolla asialla olet! Ja terkkuja myös :-)

  VastaaPoista
 2. Hienolla asialla ja söpöjä kynsiä

  VastaaPoista
 3. Oot saanut taas väkästää oikein urakalla!
  Kivoja lakkauksia! =)

  VastaaPoista
 4. Tacks! :) Liää ois vielä tulossa toisen tällasen postauksen verran. ;) Sitte ois taas aikaa esitellä omia lakkauksia (aimitä?) kunnes marraskuussa ois isompi tapahtuma jossa lakkailua. Sinne kaipaisin ehkäpä kaveria tai paria myös lakkailemaan kynsiä hyvän asian puolesta.

  VastaaPoista