tiistai 8. lokakuuta 2013

Miracle & Nail & Other Stuff

Otsikko yrittää kertoa että olin lakkaustreffeillä, eli oltiin Fanilla lakkailemassa kynsiä Maaritin kanssa. Ollaan paljon tehty kynsiaiheisia kimppatilauksia Suomeen ja ulkomaille ja tavaroita tuodessa tai noutaessa ollaan tapailtu. Aina sitä jää vaan suustaan kiinni, parhaillaan tunnin on muu perhe odottanut autossa kun piti vain viedä vähän tavaroita. Niinpä sitten päätimme oikein ajan kanssa tavata ja lakkailla yhdessä ja Maaritin toiveesta lakkasin sille kynnet.

Aloitettiin kahvittelemalla ja valtaamalla Fanin  (kuvassa) keittiön pöytä.
 Tällaista jälkeä saa aikaan kolme kynsihörhöä:
Kuvassa jälleen yhden kimppatiluksen lakkani, beautycosmeticsilta tilattiin vähän flormarin lakkoja, halusin Wet Lookit WL01-05 myös 'pikkupulloina', eli tuolla pienemmällä korkilla. Aiemmin olin sieltä tilannut WL06-10 lakat joita ei ilmeisesti Suomesta kaupoista saa. Halusin sitten koko setin samanlaisilla kultaisilla korkeilla koska pidin lakoista sen verran että jäävät omaan varastooni. Tässä erikseen kuva vielä uusista Black Dot lakoista, eli BD01-05:
Omien lakkauksieni kanssa olin vähän mielikuvitukseton, tai oikeastaan alkoi aikaraja tulla taas vastaan etten ehtinyt lainkaan Fanin lakkavarastoille vaan koitin heti yhtä uutukaistani. Ai miten niin se aika rientää... Omilla kynsilläni siis flormarin BD03:
Kuten alussa jo mainitsin, Maarit toivoi että lakkaan sille kynnet, joten kyselin etukäteen toiveita ja se olikin selvä: Maarit halusi lukijoiden lakkaushaasteeseen ehdottamansa kissakynnet jotka toteutin. Siis nämä >täällä<.

Kynnet onnistui todella hyvin ja Maaritkin oli tyytyväinen. Kissasiirtokuvat on erilaiset koska itselläni ei ollut niitä yhtään enempää. Lakat on tutut tuosta linkkaamastani postauksesta, pohjalla China Glaze Bridezilla, liukuväreinä essien Lovie Dovie, Knockout Pout ja Camera, päällä vielä liukua korjaamassa uudelleen Bridezilla ja Seche Vite Dry Fast Top Coatia.

Niinhän se menee että aika kuluu kuin siivillä kun on mukavaa, ja niin se teki. Lakkatreffit ovat aivan mahtavia, tämä täytyy ottaa uusiksi myös Maaritin ja Fanin kanssa. Asiaa meillä oli tosi paljon ja pidempäänkin sitä olisi varmasti ollut joten täytyy sopia uusi tapaaminen samoissa merkeissä.

4 kommenttia :

 1. Varmasti kiva tavata noin vapaasti samanhenkisiä ihmisiä ja ihania ostoksia sekä kissakynnet

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, loistava miitti oli ja kynsiin olin kanssa ihan tyytyväinen. Unohtui mainita että noi omat näytti luonnossa sata kertaa paremmilta kuin kuvissa, lakka on tosi nätti. :)

   Poista
 2. Oli oikeen mukavaa! :) eiköhän me pian taas nähdä! :)

  VastaaPoista