maanantai 21. lokakuuta 2013

Timantteja kynsillä

Halusin vaativien huoltotoimenpiteiden jälkeen päästä itse lakkauksissa helpolla ja mietin hetken mitähän nyt kynsilleni haluaisin. Siis nyt jotain muuta kuin vaaleanpunaista. No okei, punaista sitten. Tein pari päivää sitten tosiaan pohjalle värittömän geelilakkauksen, ihan vain kokeilumielessä ja vähän vahvistamaan omia huonokuntoisia kynsiä. Koskapa se ei sujunut kuin Strömsössä, en esittele niitä kummemmin, ehkä sitten tulevaisuudessa jos vielä opin handlaamaan tuon taidon.

Eli kynsille punaista, kirkasta verenpunaista. Ja sen päälle yksinkertaisesti strasseja ja Seche Viteä. Lakkaaminen sujui hyvin, mutta ei jälleen ihan niinkuin Strömsössä ja punaista valui jonkin verran kynsinauhoille. Niiden poistohan sitten varsinaisesti ei sujunut ollenkaan hyvin. Piti siis todellakin kaikessa rauhassa lakkailla ja nauttia harrastuksesta, niin eiköhän se käpy palanut kuitenkin siistiessä levinneitä lakkoja, jotka meinasivat ihan hivenen imeytyä rutikuivaan nahkaan. Ai miten niin huonossa hapessa meikäläisen tassut... Noo, katsellaan kuvia ja mennään eteenpäin.
Kynsille siis tosiaan pääsi essencen 117 I'm So Very ja koristeena yksinkertaisesti strassikynän avulla laiteltu kirkkaita strasseja. Päällä Seche Viten pikakuivattaja. Yksinkertaisuudessaan kauniit kynnet, ja suuren vaivannäön jälkeen ne toimivat juuri niinkuin olin alunperin ajatellutkin. Alla siis geelilakkaus, katsellaan mitä se kynsille tekee, toivottavasti ei ainakaan huonoa. Samoin kuin nyt on testissä Mavala Scientifique.

Sitten vähän muita asioita, joista en ole ehtinyt tänne blogiin postailla. Facebookissa Miracle's Nails sivulla on pienen pieni veikkaus meneillään. Askartelin siis kynsilakkamagneetteja ja itse ihan todella ihastuin näihin. Halusin niitä jakaa muillekkin, joten kehitin pienen leikkimielisen kisan jossa arvaamalla magneettiin käytetyn lakan/lakat, voittaa kyseisen magneetin itselleen. Osallistumaan pääset suoraan ylläolevasta linkistä Miracle's Nailsin facebook sivulle. Tässä vielä blogiinkin kuva tekemistäni magneeteista, sattuneesta syystä en voi vielä paljastaa mitä lakkoja niissä on käytetty.Magneetteihin osat on tilattu eBaysta, eikä hinta päätä huimaa. Lasicapochoneja tilasin >täältä< ja magneetteja >täältä<.

Veikkaus on käynnissä 30.10 asti, jolloin täytän vuosia. Jeejee, synttärit! Pakko mainostaa jo nyt että sain yhdeltä bloggarilta pienen paketin jo viime viikolla, ihmettelin ensin pakettia ja avasin kunnes tajusin mikä se oli! Äkkiä takaisin kiinni ja odottamaan kuun loppua. Osoitteeni ei ole niin salainen ettenkö luovuttaisi sitä lahjomiskäyttöön...

Lokakuun lopussa tapahtuu paljon muutakin. Tietty on jenkkilästä tuttu halloween, joka kovasti yrittää rantautua tänne Suomeenkin. Ehkäpä lakkaan kynteni sen kunniaksi, saapi nähdä raaskinko synttäreiksi suunnittelemani lakkaukset poistaa. Mikä vielä tärkeämpää, Miracle's Nails facebook sivu saavutti sadan tykkääjän rajan ja se tarkoittaa arvontaa! Veikkallaan ensin magneetit alta pois niin laitetaan perään heti sadan tykkääjän arvonta pystyyn.

Tässäpä onkin mukavia asioita taas odotella.

6 kommenttia :