sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Lakkauskilpailun äänestys alkaa

Lakkauskilpailu sai tällä kertaa todella paljon osallistujia, ja mikäs minä olen karsimaan kuvia, koska siitä ei säännöissäkään ollut puhetta. Minun ja teidän iloksenne äänestyksessä on mukana kaikki,

16 kilpailijaa! Aivan mahtavaa! Kiitos kaikille osallistuneille!

Kaikki kilpalijat on siis mukana, kuvat esittelen tässä osallistumisjärjestyksessä ja kuvatekstissä näkyy kilpailukuvan aihe. Kilpailukuvan aihe on se, mitä kirjoitetaan äänestyslomakkeelle ihan loppuun. Tarkemmat ohjeet siis lopussa, nyt voit tutkia kuvia ja valita mielestäsi parhaan ja lopuksi antaa äänesi. Tästä pääset vielä tarkistamaan luvatut palkinnot, niitä en laita enään erikseen tähän äänestykseen näkyville koska kuvatulva on valtava muutoinkin!

Mix'n'match

Söpö safari


Kaisan rokkikynnet


Punaista & täplää!

Värikkäät leimadecalit

Sinistä

Holoa ja rantahiekkaa

Suhteellisen kesäistä

Kestävät kesäkynnet

Matkakynnet

Pinkkiä ja kukkia :)

Seepramarmorointi

Kynnet kevätjuhlaan

Sugar polka dots

Graafiset kesäkynnet

Prinsessamaiset kynnet

Eli nyt kun kaikki kuvat on selattu ja paras valittu, anna äänesi suosikillesi. Täytä lomakkeeseen yhteystietosi, äänestäjien kesken arvottavat palkinnot postitetaan sponsorin puolesta voittajalle.  Palkintoja tulee kahdesta osoitteesta, Blippolta ja Born Pretty Storelta. En pysty vaikuttamaan kuinka nopeasti posti kuljettaa palkinnot joten malttia näiden kanssa, toki toivon saavani ilmoituksen jos palkintoa ei kuulu tai kun se saapuu, mutta tämä ei ole käsissäni. Äänestysaikaa on 1.-14.6, eli kaksi viikkoa. Julkaisen voittajan ja äänestäjien kesken arvottavan palkinnon voittajat blogissa mahdollisimman pian kilpailuajan päättyessä.
HUOM! Äänestä vain kerran, ylimääräiset äänet diskataan!


Ja yksi palkintohan on oikeasti jo arvottu, paljastan voittajan täällä lopussa! Miracle's Nails 1 v.! arvonnan 400 arvan joukosta voiton nappasi Mariamaria! Onnea voittajalle! Sähköpostia on nimimerkille laitettu asian tiimoilta, jos en saa yhteyttä viikon kuluessa, arvotaan uusi voittaja.

4 kommenttia :

 1. Vau, miten hienoja lakkauksia! Valinta äänelle tulee olemaan vaikea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta. :) Yritin omia lemppareitakin tuolta valita mutta on vaikeaa!

   Poista
 2. Tosi kivoja lakkauksia. Oli pakko miettiä minkä itselleen tahto ja sen mukaan äänestää....ja silti sai karsia ja vaihtaa mielipidettä useamman kerran ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti vaativaa puuhaa, olen selannut näitä itse jo todella moneen kertaan ja suosikki vaihtuu usein! :D

   Poista