keskiviikko 29. lokakuuta 2014

BID2014

Oletteko mahdollisesti lukeneet jo Blogger's Inspiration Day 2014 postauksia? Noh, siis minähän en sitten lopulta paikan päälle päässyt, kutsuttu oli mutta koska tää elämä välillä heittelee toisia enemmän kuin toisia, koottiin sellainen suma surkeita sattumuksia että meitä jäi aika iso porukka nyt inspiraatiosta sitten paitsi. Mutta siis pointtihan nyt tässä postauksessa on se, että kynnet ehdin sinne itselleni tehdä, ja vaikka reisu peruuntui, kynnet on tehty ja kuvattu ja täytyyhän ne postatakkin. Eli tässä ne tulee: Eli kynsillä on alimmaisena pohjustuksena kerros China Glazen Emotionia. Päälle on lakattu kaksi kerrosta Material Girliä ja vapaalla kädellä siveltimellä maalattu sivut mustalla eli Liquid Leatherillä. En tosiaan jaksanut alkaa leikkiä teippien kanssa ja päädyin lopputulemaan että sitä saa mitä itse maalaa. Ja ihan ookoohan ne kynnet oli, ei ihan malliesimerkki mutta kelvolliset. Olin etukäteen päättänyt että jatkan näiden maalaamista vielä myöhemmin, ja siihenhän sitten olikin reilusti aikaa kun tuli yllättäen vapaapäivä. Työkaluihin lisättiin vain dotting tool, ja seuraavat kynnet oli tällaiset:

Oikein sähäkät ja hyvänvärisetkin vielä, tykkäsin kyllä. Päivän pikku onnettomuudesta johtuen lakkasin nämä koristukset vain toiseen käteen ja lakkaukset lähtikin pian poistoon. Tosin glitter tuntui olevan virhe, minulle tuntuu nyt sattuvan näitä onnettomuuksia oikein urakalla että alkaa itseä jo ihan hirvittää. Eli tässä vastikään juuri vasen käteni jäi seinän ja kuivausrummun väliin, siitä nuo kuvissa näkyvät pienet ruhjeet, kuvan ulkopuolella sitten ne pahemmat jäljet. Yritän pitääkkin ne kuvien ulkopuolella. Näihin haavoihin yhdistettynä glitter, tai pikemminkin sen poistaminen, iso auts! Oikea käsi tai peukalo koki myös kolauksen, kävin vähän keilaamassa ja peukalonkynsi on enää muisto vain. Pohdinkin että voisinko pystyä elämään yhden lyhyemmän kynnen kanssa, koska tuo keilaaminen tuntui olevan ihan oma lajini? Saa nähdä, toistaiseksi tyydyn nyt tähän että yksi kynsistäni on lyhyt, katsotaan kauanko pää kestää. Silti voittajan on helppo hymyillä ja ei tosiaan yksi katkennut kynsi ihan kauheasti haitannut, sen verran kivaa keilaamassa oli.

Oletko jo osallistunut synttäriarvontaani? Vielä ehtii! Huomenna sitten pläjähtää vuosi lisää mittariin... Hui!

20 kommenttia :

 1. Auts! Mulla jäi tässä yks päivä (tai siis hyvin, hyvin aikainen aamu) peukalo vessan oven väliin, onneks suuremmilta haavereilta säästyttiin.

  Ihan sikaupeat kynnet, näitä mä vielä matkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Saa matkia, itsekkin olen jollain muulla nämä nähnyt ja siitä kopsannut. :)

   Poista
 2. Ihanat!
  Keilapallon kanssa on nysäkynnetkin kyllä vaarassa.. :D Voi ku itekki pääsis taas keilaamaan pian, ihan törkeen pitkä aika ku oon viimeks käyny.. varmaan puoltoista vuotta.. No ehkä sit ku tuo nuorimmainen syö vähän muutakin ku maitoa niin pääsee, keilaus+elokuvailta miehen kanssa kahdestaan kelpais.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Keilaaminen oli kyllä tosi kivaa ja vakavasti harkitsen lyhyttä peukalon kynttä... :D

   Poista
 3. Hyvältä näyttää! Luulin ensin että kyseessä oli ChG:n Pom Pom, mutta se taitaakin olla melko samankaltainen tuon Material Girlin kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Jaahans, mä oon haaveillut tuosta Pom Pomista aika kauan, taidan siltikin tarvita sen vaik oiski samankaltainen ku tää. :)

   Poista
 4. Onpas seksikkäät! Hienot! :)

  VastaaPoista
 5. UPEAT! Naminami..
  Mullakin löytyy Materia Girl, pitäisiköhän yrittää kopioida... ;P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ihan vapaasti saa kopsia, nää oli hauskat tehdä. :)

   Poista
 6. Vau! Onpa upeat!! Harmi että jäi Inspiration Day väliin, mutta kyllä tuollaiset kynnet ilahduttaisi ainakin itseäni :)

  Tervetuloa linkittämään blogisi ja samalla osallistua kolmen kynsilakan arvontaan :)

  http://iinaneloa.blogspot.fi/2014/10/linkita-blogisiarvonta.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ehkä toisella kertaa... :) Täytyypä käydäkkin osallistumassa, kiitos linkistä. :)

   Poista
 7. Onpas kaunit kynnet!<3 Harmi tosin ettet päässyt inspiraatiopäiville, ja toivottavasti peukalonkyntesi paranee pian :( Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Kasvaahan se sitten takaisin jos haluan sitä kasvattaa, edelleenkään en oo osannu päättää että jos jättäisinkin sen lyhyeksi ja jatkaisin keilauharrastusta. ;)

   Poista