maanantai 13. lokakuuta 2014

Myöhästynyt marmorointi

Viime kuun vesimarmorointihaaste jäi välistä. Tokihan se harmitti, mutta asiat pitää laittaa oikeisiin mittasuhteisiin. Päätinkin sitten olla ihan suosiolla kiirehtimättä niiden kanssa, koska idea oli valmiina. Teen tällä hetkellä Bundlemonsterin 30 Days Of Scream lakkaushaastetta, jossa palkintona uusi vielä julkaisematon leimalaattasetti ja vaikka palkinto arvotaan ja arpaonni on suosinut jo kerran, lähdin haasteeseen täysillä mukaan. Haasteen etenemistä voit seurata blogista, tuossa oikealla on kaikki aiemmat haasteet omina sivuinaan ja niitä on helppo selata. Päivitän kuvat myös Facebookkiin, ja olen koonnut haasteita myös Pinterestiin ja sinnehän tämäkin siirtyy hiljalleen päivä ja lakkaus kerrallaan.

Se ajatus oli siis päässäni yhdistää haasteen päivä 11, aiheenä hämähäkit, vesimarmorointiin. Tarkoitus oli luoda hämähäkinseittiä muistuttava kuvio kynsille. Tällaiset kynnet sitten tein:


Kynsillä on OPI Alpine Snow alla, kuorrutettuna kerroksella flormarin 819, vesimarmorointi lisäksi flormar/Kone Helsinki 819, 814, WL03 lakoilla. Päälle hämähäkki leimat Konad Black lakalla Bundlemonsterin laatasta BM-013. Pullokuva puuttuu, muutoinkin kuvat epäonnistuivat surkeasti ja säästelin muutaman siedettävän. Kuvia oli muistikortille tallennettuna vaikka ja kuinka paljon, kun en vain ehtinyt mukamas siirtää kuvia koneelle ja katsoa että edes joku on onnistunut. Kun sen lopulta tein, harmitus oli kova kun nämä hämähäkkikynnet eivät vakuuttaneet valokuvissa, ne olivat surkeita. Koska en osaa edes käsitellä kuvia, niin tyytykäämme kuvittelemaan millaiset ne täydelliset kuvat kynsistä olisi. Kynnet oikeasti oli hienot ja huomiota herättävät, vaikkakin hämähäkki niissä esiintyi, eivät kynnet olleet lainkaan karmivat.

Tähän loppuun vielä haasteessa julkaistu kuva:

1 kommentti :